News

Gabriela Firea, anunț oficial despre căldura din apartamentele bucureștenilor: „Vom face toate eforturile necesare”

25.09.2019 | 12:20
Gabriela Firea a ținut să lămurească problema termoficării. Sursa foto - facebook

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a făcut un anunț oficial legat de căldura din apartamentele bucureștenilor! Edilul spune că oamenii nu vor avea de suferit în această iarnă din cauza problemelor financiare cu care s-a confruntat administrația PMB. Firea a organizat o conferință de presă în care a respins total informațiile conform cărora bucureștenii nu vor avea căldură în case. Primarul a promis că ”anul acesta”, ”sub nicio formă” nu se va sista livrarea agentului termic.

Gabriela Firea, anunț oficial despre căldura din apartamentele bucureștenilor!

”Se lansează aceste petarde în presă, în comunicate de presă, cele mai multe plătite de firme de PR. Nu știu ce vorbesc și nu înțeleg complexitatea fenomenului sau – mai grav – o înțeleg, dar vor să facă rău, gândindu-se doar la un câștig, un câștig imediat, personal sau un câștig de grup. Acesta este adevărul despre ultimele știri apărute.

Sub nicio formă nici anul acesta nu se pune problema ca din cauza dificultăților financiare prin care a trecut în acest an Primăria Capitalei din cauza tăierii bugetului de către Guvern cu 30 %, nu se va sista livrarea agentului termic.Vom avea în continuare apă caldă și căldură în București, vom face toate eforturile necesare”, a declarat primarul general.

Gabriela Firea, anunț oficial despre căldura din apartamentele bucureștenilor! Gabriela Firea
Gabriela Firea spune că bucureștenii vor avea căldură la iarnă. Sursa foto – facebook

„Vom face toate eforturile necesare”

Mai mult de atât, Gabriela Firea spune că se vor demara lucrări de înlocuire a țevilor vechi și uzate de termoficare. Edilul a mai adăugat că știe care sunt urgențele, zonele vulnerabile și unde trebuie sa fie înlocuite conductele în mod prioritar, în condițiile în unele țevi au și 50-60 de ani vechime. ”Elementul de noutate este că anul acesta am demarat pe 3 paliere deodată și încercăm să fim gata la timp.

Vorbim atât de reparații în zonele unde aveau loc cele mai dese și mai grave avarii și de asemenea în paralel înlocuirea țevii vechi, uzate, îmbătrânite, depășite tehnologic cu țeavă nouă, de calitate și cu o tehnologie modernă” , a mai spus Firea atunci când a fost chestionată despre noutățile legate de termoficare.

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri