News

Gabriela Firea, anunț trist. O persoană apropiată fostului primar s-a stins din viață: „Drum lin spre cer”

05.03.2021 | 16:33
Gabriela Firea anunt trist O persoana apropiata fostului primar sa stins din viata Drum lin spre cer
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a anunțat, printr-un mesaj emoționant publicat cu puțin timp în urmă pe rețelele de socializare, trecerea în neființă a unei persoane apropiate. Este vorba despre Ioana Mihaela Neacșu, cadru didactic și inspector general în cadrul Inspectoratului Școlar București, funcție pe care a deținut-o până în 2019.

Aceasta s-a stins din viață, joi seara, la doar 49 de ani, în urma unui accident vascular cerebral suferit în sala de forță. Deși au ajuns în scurt timp la fața locului, echipajele medicale nu au putut face nimic altceva decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Transmitem condoleanțe familiei și regretăm profund dispariția sa din rândurile noastre”, a anunțat și actualul inspector general al Capitalei, Ionel Pușcaș.

Gabriela Firea, sfâșiată de durere după moartea Ioanei Neacșu

Drum lin spre Cer, Ioana! Îngerii să te însoteascā. Îmi pare nespus de rău! Dascăl, profesor, director de școală, inspector, consilier general…

ADVERTISEMENT

O viață dedicată elevilor, educației, comunității noastre. Ioana Neacșu : o inimă de om. Dumnezeu să o odihnească în pace”, a scris Gabriela Firea pe contul său de Facebook.

Printre persoanele care i-au fost apropiate Ioanei Neacșu și au ținut să transmită un mesaj de condoleanțe la aflarea tragicei vești se numără și Gigel Lazăr, directorul executiv al CIADO România.

ADVERTISEMENT

Drum lin printre îngeri, prietenă dragă! Sunt de-a dreptul șocat și cu greu îmi găsesc cuvintele în a spune ceva. Ioana Mihaela Neacșu, un OM ce va rămâne veșnic în sufletele noastre”, a scris acesta.

La intrarea în sediul Inspectoratului Școlar din București, foștii colegi au amenajat, în amintirea ei, un loc special, cu flori și lumânări. Ioana Mihaela Neacșu a fost inspector general în perioada 2018-2019.

ADVERTISEMENT

În 2016, aceasta a candidat, pe listele Alianței electorale PSD – UNPR, pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB). De asemenea, a ocupat postul de director al liceului teoretic Grigore Moisil din Capitală.

ADVERTISEMENT