News

Gabriela Firea are noi probleme de sănătate! Se operează din nou

29.05.2019 | 11:31
Gabriela Firea are noi probleme de sanatate Se opereaza din nou

Primarul Capitalei, Gabriela Firea are noi probleme de sănătate! Edilul a recunoscut că se pregătește de o altă operație, în condițiile în care a trecut deja prin două intervenții chirurgicale din cauza problemelor de la colon. În trecut, primarului general i-a fost scoasă o sârmă de aproximativ 4 centimentri. Firea s-a prezentat la ultima ședință a social democraților și la final a ieșit pe plus. Și-a recăpătat funcția de președinte al PSD-ului pe București.

Gabriela Firea are noi probleme de sănătate!

De altfel, cu o zi înainte să fie condamnat la închisoare, Liviu Dragnea o propunea pe Gabriela Firea la prezidențiale din partea PSD-ului, în ciuda faptului că edilul Capitalei a făcut parte din echipa care a dorit îndepărtarea liderului. Primarul general nici nu a vrut să audă de o eventuală candidatură și s-a declarat chiar surprinsă de gestul făcut de Dragnea, într-un moment în care PSD-ul se scufunda în sondajele pentru europarlamentare.

Sunt surprinsa de declaratia Domnului Dragnea privind recomandarea mea ca posibil candidat al PSD la alegerile prezidentiale. Nu am discutat acest subiect cu Domnia-sa nici acum si nici cand eram in conducerea PSD. In anul 2016, Domnul Dragnea m-a propus candidat la Primaria Capitalei si atunci nu numai ca i-am multumit dar am si muncit pina la epuizare. Am castigat si am creat impreuna cu echipa noastra un suflu nou, de succes, pentru parlamentare, unde m-am implicat fara rezerve pentru partid si implicit pentru presedintele acestuia, la fel ca multi colegi primari din tara.

Gabriela Firea are noi probleme de sănătate! Firea
Gabriela firea a refuzat să candideze la prezindețiale. Sursă foto – facebook

Firea nu vrea să candideze la prezidențiale

Dupa castigarea alegerilor parlamentare din 2016, din pacate, am fost transformata in sac de box. Unii ministrii mi-au spus, dupa ce au fost schimbati, ca nu au ajutat Primaria Capitalei pentru ca nu era dat un ok de “sus”, ca sa “nu creasca Firea in sondaje”. Sanatatea mea, in ultimele sase luni, a atarnat de un fir de ata. Am avut mai multe interventii si o operatie dificila iar in vara aceasta mai urmeaza una complexa, sper finala.

Consider ca PSD, in forurile statutare, trebuie sa-si decida candidatul la Prezidentiale. Nu mi-am dorit si nu imi doresc sa preiau conducerea PSD. Nu mi-am dorit si nu imi doresc sa candidez la Presedintie. Imi doresc, insa, sa am sanatate si sustinere, sa finalizez cu bine proiectele pentru Bucuresti” a transmis Gabriela Firea