News

Gabriela Firea, atac devastator la adresa Vioricăi Dăncilă! „Intru în cursa pentru prezidențiale! Doamna premier are aceleași instrumente preluate de la domnul Dragnea”

21.07.2019 | 09:03
Gabriela Firea atac devastator la adresa Vioricai Dancila Intru in cursa pentru prezidentiale Doamna premier are aceleasi instrumente preluate de la domnul Dragnea

Primarul General al Bucureștiului, Gabriela Firea nu a ezitat și a lansat un atac devastator la adresa Vioricăi Dăncilă! A făcut-o în platourile România TV, în timp ce era invitată la emisiunea lui Victor Ciutacu. Firea a anunțat că intră în competiția pentru prezidențiale deoarece lucrurile nu merg în „direcția bună” pentru PSD. Mai mult de atât, edilul Capitalei a acuzat-o pe Viorica Dăncilă despre care a spus că a luat armele folosite de Liviu Dragnea în disputele din PSD.

Gabriela Firea, atac devastator la adresa Vioricăi Dăncilă!

„Am spus trei ani că nu candidez pentru că PSD avea candidat – domnul Dragnea. Și chiar nu aveam intenție să intru într-o competiție internă cu domnul Dragnea, care oricum avea toate instrumentele să câștige toate bătăliile interne așa cum se vede că si doamna premier are aceleași instrumente preluate de la domnul Dragnea pentru a câștiga orice bătălie.

E greu să lupți cu premierul care are toate mijloacele de convingere. Am intrat în competiție – candidat la candidatură – pentru că văd că lucrurile nu merg în direcția bună și pentru că mi-e teamă că vom pierde nu doar prezidențialele, ci și localele și parlamentarele. Și nu am vrut să fiu în situația când colegii îmi spuneau că sunt vanitoasă și mențin procentul de credibilitate din țară doar pentru mine pentru la anul, la locale, și că nu sunt om de echipă”, a spus Gabriela Firea la România TV.

Gabriela Firea, atac devastator la adresa Vioricăi Dăncilă! Gabriela Firea
Gabriela Firea este amuzată de rezultatul obținut de Viorica Dăncilă în sondajul pentru prezindețiale. Sursa foto – facebook

Cum râde Gabriela Firea de Viorica Dăncilă

Firea s-a amuzat pe seama poziției pe care o ocupă Viorica Dăncilă în sondajul pentru determinarea candidatului PSD la prezidențiale. ”Nu pot să mă alătur celor care gândesc de următoarea manieră: haideți să meargă doamna premier în candidatură, are procentul real sub partid, chiar dacă cu niște eforturi de reorganizare va obține un procent fix cât partidul, adică 26 % cât se spune acum, sau că e o mare performanță creșterea, că am auzit zilele trecute că este pe trend de creștere, avea 15% acum o lună și acum are 17% și lasă să greșească actuala conducere și venim noi din urmă și preluăm partidul.

Teama mare este că poate merge și pe acest truc, dar cu ce riscuri? Vor prelua un partid cu 10%. Cei care păsuiesc conducerea partidului au introdus acest element, care mi se adresează, să alegem un candidat neconflictual care să nu deranjeze pe nimeni, nici la interior, nici la exterior. Păi într-adevăr, vom rezolva și cu șefii cu un președinte neconflictual, vom rezolva și cu vizele pentru Statele Unite tot cu un președinte neconflictual, ne vom duce să facem figurație la marile reuniuni internaționale tot cu blândețe cu o atitudine conciliantă”, a explicat Firea.