ADVERTISEMENT
News

Gabriela Firea, atac dur la adresa premierului: ”Orban e supărat ca i s-a stricat jucăria. Banii îi ținea la pușculiță pentru a cumpăra primarii de la PSD”

Autor: Robert Cristea | 23.09.2020 | 22:12
Gabriela Firea, atac dur la adresa premierului: ”Orban e supărat ca i s-a stricat jucăria. Banii îi ținea la pușculiță pentru a cumpăra primarii de la PSD”
Gabriela Firea cere repetarea alegerilor la Sectorul 1: “Noaptea, ca hoții! Imagini șocante! Fraudă dovedită”. Sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Bușcă

Gabriela Firea nu ratează niciun moment pentru a-l ataca pe Ludovic Orban. Primarul Capitalei consideră că liderul PNL e supărat că PSD-ul a hotărât să folosească banii din buget pentru copii și bâtrâni.

ADVERTISEMENT

”Orban e supărat ca i s-a stricat jucăria. Banii îi ținea la pușculiță pentru a cumpăra primarii de la PSD”, a afirmat Firea la Realitate TV.

Primarul Bucureștiului susține că deficitul bugetar nu s-a adâncit și că ”aceeași sumă de bani e folosită altfel”. Gabriela Firea asociează noua repartizare a banilor cu o ”gospodărie unde mama familiei a decis sa le dea ceva copiilor pentru școală, ceva bunicului pentru pensie și să amâne alte cheltuieli” 

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea: Orban ținea banii la pușculiță

Primarul Capitalei consideră că banii folosiți pentru copii sau pentru pensiile bătrânilor nu adâncesc deficitul bugetar. Se folosește aceeași sumă, dar banii sunt repartizați alftel, este opinia Gabrielei Firea.

Recent, prim-ministrul a taxat-o pe Firea pentru că s-ar fi lăudat cu inaugurarea podului Ciurel. Considerat ”cel mai scump viraj la stânga”, pasajul este considerat de mulți un drum care duce momentan către nicăieri. Proiectul este unul amplu care ar trebui să unească podul de autostrada A1.

ADVERTISEMENT

„Cum să te duci să inaugurezi pasajul de la Ciurel?! Pasajul de la Ciurel astăzi, dacă este inaugurat, duce de nicăieri spre nicăieri, adică de pe Șoseaua Virtuții sau de pe Splai pe Șoseaua Virtuții… Despre ce e vorba? Eu așa ceva nu pot să pricep.

Cum să te faci de râs într-un asemenea hal? Sigur, din foamea de a arăta că termini ceva.Pasajul de la Ciurel a fost gândit în cadrul unui proiect de asigurare a legăturii între autostrada A1 și Splaiul Independenței pentru a splita traficul care intră în București pe mai multe rute. Pasajul e inutil pentru că în 12 ani primarii PSD nu au făcut legătura cu autostrada”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT

Primarul General al Capitalei a anunțat sâmbătă deschiderea spre circulație a podului Ciurel.

„Începând din această dimineață, bucureștenii pot circula pe Ciurel (1 pod hobanat peste Dâmbovița, 3 pasaje supraterane și 9 bretele rutiere) care simplifică foarte mult legătura dintre cele două artere – Șoseaua Virtuții și Splaiul Independenței,” a scris Gabriela Firea pe Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!