News

Gabriela Firea, atac la Klaus Iohannis: ”Folosește vaccinul anti-Covid să convingă lumea să voteze PNL”

03.12.2020 | 22:01
Gabriela Firea atac la Klaus Iohannis Foloseste vaccinul antiCovid sa convinga lumea sa voteze PNL
ADVERTISEMENT

Cu doar trei zile până la alegerile parlamentare, Gabriela Firea îl atacă pe Klaus Iohannis și spune despre acesta că folosește subiectul legat de vaccinul anti-Covid pentru a convinge lumea să voteze PNL duminică.

Fostul primar al Capitalei, actualmente pe lista PSD pentru Senatul României, este de părere că vaccinarea contra coronavirus este folosită ca temă de campanie electorală, iar acest lucru nu este moral.

ADVERTISEMENT

Firea merge mai departe și îi acuză pe cei de la PNL și pe Iohannis că se joacă în această perioadă cu sănătatea și cu viața cetățenilor.

Gabriela Firea îl acuză pe Iohannis că folosește vaccinul anti-Covid ca armă electorală pentru PNL

Gabriela Firea consideră că aparițiile dese în public ale lui Klaus Iohannis din ultimele zile nu au rolul de a anunța vaccinul, care ”nu există încă”, ci de a promova electoral PNL pentru alegerile parlamentare de duminică.

ADVERTISEMENT

Fostul edil din București este convinsă că România nu are niciun vaccin și nici nu-l va avea prea curând, așa cum au promis cei din fruntea statului.

”Vaccinarea este folosită ca o armă electorală. Nu există încă niciun vaccin în țară, este ceva de perspectivă. Nu este corect, nu este moral, să te folosești de temerea oamenilor și să folosești acest subiect atât de sensibil în campania electorală.

ADVERTISEMENT

Eu am comparat campania din prezent cu cea a contracandidatului meu de la alegerile locale, care promitea că pe 28 septembrie va curge lapte și miere și bucureștenii vor avea căldură.

Klaus Iohannis folosește acest subiect, încercând să-i convingă pe români să voteze PNL. Nu avem și nici nu vom avea vaccin în decembrie. Este lipsă de respect față de români să te joci cu viața lor, cu sănătate lor, să le promiți un vaccin care încă nu a apărut.

ADVERTISEMENT

În CSAT s-a vorbit de un vaccin care nu există. Ni s-au arătat niște pereți, o hală, când noi știm ce condiții dure trebuie menținu acesta. Vaccinul nu trebuie să fie o monedă de schimb politică.”, a spus Firea, la România TV.

Firea, atac și la Orban: ”Nu mai are credibilitate”

De tirul Gabrielei Firea nu a scăpat nici mâna dreaptă a lui Iohannis, premierul Ludovic Orban. Despre șeful PNL, fostul primar al Capitalei spune că a ajuns o persoană cu zero credibilitate.

”Cine îl mai crede pe domnul Orban? În martie spunea că nu e nicio gripă, că eu agit spiritele, că am acțiuni fără sens. A dat vina pe bolnavi, dar Dumnezeu nu doarme, iar la câteva zile au venit și câțiva miniștri pozitivi.

Domnul Orban nu mai are niciun strop de credibilitate. Este groparul PNL pentru că a susținut un candidat independent la Primărie, pe Nicușor Dan”, a mai spus Firea la postul de știri citat.

ADVERTISEMENT