News

Gabriela Firea critică mandatul lui Nicușor Dan și pe cei care l-au susținut pe actualul primar: ”Niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar ca acum”

Gabriela Firea și-a exprimat nemulțumirea față de cum arată Capitala, de când Nicușor Dan a ajuns primar general. Ministrul familiei îi critică pe cei care l-au susținut pe actualul edil.
26.04.2022 | 08:19
Gabriela Firea critica mandatul lui Nicusor Dan si pe cei care lau sustinut pe actualul primar Niciodata Bucurestiul nu a fost atat de murdar ca acum
Gabriela Firea, nemulțumită de cum arată Capitala de când Nicușor Dan a ajuns primar. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar ca acum”, spune Gabriela Firea, referindu-se la activitatea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Fostul edil îl critică pe actualul primar general și pe cei care l-au susținut să ocupe o astfel de funcție.

Gabriela Firea, despre mandatul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei: ”Două ierni în care bucureştenii au îngheţat de frig mai mult ca niciodată”

Gabriela Firea subliniază că parcurile din București au fost ”lăsate de izbeliște”, că poluarea din Capitală are un nivel mai ridicat sau că locuitorii au înghețat de frig, în case.

ADVERTISEMENT

”Niciodată Bucureştiul nu a fost atât de murdar ca acum, nu a fost atât de poluat, nu a fost plin de dăunători, parcurile nu au fost lăsate de izbelişte ca acum. Două ierni în care bucureştenii au îngheţat de frig mai mult ca niciodată, nu le-a mai păsat nici măcar să scurteze durata anumitor reparaţii care se realizează în urma avariilor sau să urgenteze acele proceduri pentru lansarea licitaţiei.

Le-am lăsat un proiect la cheie, de fonduri europene, aproape 300 de milioane de euro pentru reabilitarea reţelei vechi de termoficare. Mai mult de un an de zile nu au făcut altceva decât să schimbe oamenii din Direcţia de Achiziţii, să îşi  pună oamenii lor ca să, am putea să interpretăm, să aranjeze anumite licitaţii, pentru că altfel de ce nu lucrezi cu funcţionarii publici pe care i-ai găsit?”, a transmis Gabriela Firea, luni, la România TV.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea: ”Ludovic Orban, responsabil pentru ce e acum la Primăria Capitalei”

Responsabili de situația neplăcută în care se află Primăria Capitalei sunt ”cei care l-au girat în primul rând pe domnul primar Dan”, mai precizează ministrul familiei. Tot Gabriela Firea îi mai consideră vinovați și pe cei ”care formează acum majoritatea în Consiliul General, cu USR şi PNL”.

Fostul primar general îl arată cu degetul și pe Ludovic Orban, deoarece și acesta se numără printre susținătorii lui Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

”Veţi spune, cine e responsabil pentru ce e acum la Primăria Capitalei? Responsabili sunt cei care l-au girat în primul rând pe domnul primar Dan şi care formează acum majoritatea în Consiliul General, cu USR şi PNL pentru că ei l-au susţinut. Mă refer la USR Bucureşti şi PNL Bucureşti şi domnul Orban, dar acum ştiţi cum se spune, prinde orbul, scoate-i ochii.

Ce să îi facem domnului Orban? Nu mai e nici la PNL, nu mai e nici la conducerea Camerei Deputaţilor, şi-a făcut un partiduleţ, ce să îi… dumnealui a nenorocit Bucureştiul. Dar ce mai putem să facem că a dispărut din prim planul scenei politice, iar cu toţii, acum, suferim de pe urma strategiei minunate politice”, a mai declarat Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost...
„Ce a fost ăsta?!” Reacțiile soților Șucu în timpul meciului. Momentul a fost filmat.„Mamă, dar...”
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după...
Momente cum rar se văd, în SuperLigă! A ”spart” banca de rezerve după ce a fost schimbat. Ce a făcut antrenorul
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată...
„E greu să găsești un bărbat”. Țara care are cea mai scăzută rată a natalității. De ce le este frică femeilor să devină mame
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă...
Dublă lovitură pentru şoferii care încalcă legea. Vor primi şi o altă pedeapsă pe lângă amendă
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia....
Cum a ajuns o prostituată din România să cumpere o biserică din Italia. Toată averea escortei, de 3,4 milioane de euro, a fost confiscată
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care...
„Nu am suportat să văd oameni fericiţi”. Declarația șocantă făcută de elevul care a omorât-o pe Melis, în Grădina Botanică
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Anamaria Prodan, pregatita sa faca pasul cel mare: "In curand...."
Poliția Română, folosită la o escrocherie. Mulți români au fost păcăliți
Poliția Română, folosită la o escrocherie. Mulți români au fost păcăliți
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu...
Fostul soț al Ancăi Țurcașiu trăiește a doua tinerețe! Cum s-a pozat cu iubita. Un detaliu a atras atenția tuturor
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt...
Imagini de groază din închisoarea Poarta Albă, din celula unde 12 britanici sunt închiși, după ce au fost arestați la un festival din Mamaia
Moartea neașteptată a unui mare scriitor român. De ce sicriul a fost transportat...
Moartea neașteptată a unui mare scriitor român. De ce sicriul a fost transportat cu sania