News

Gabriela Firea declară că a fost victima unui complot instrumentat de Ludovic Orban în timpul alegerilor locale. Ce acuză fostul primar

29.03.2021 | 20:51
Gabriela Firea declara ca a fost victima unui complot instrumentat de Ludovic Orban in timpul alegerilor locale Ce acuza fostul primar
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, fostul primar general al Bucureștiului, a lansat luni, în direct la Antena 3, o declarație extrem de interesantă în spațiul public, lăsând să se înțeleagă că a fost victima unui complot instrumentat de Ludovic Orban, în timpul alegerilor locale.

Acesta este doar unul dintre multele atacuri pe care Firea le-a lansat în ultima perioadă la adresa coaliției de guvernare.

ADVERTISEMENT

Senatoarea PSD a declarat în urmă cu mai mult de o lună că PNL a umput sistemul public cu angajați fără a respecta rigorile competenței, ci doar apropierea față de partid.

Gabriela Firea declară că e victima unui complot al lui Orban. Care sunt acuzațiile fostului primar

“Soluția este la îndemână și trebuia să fie aplicată din momentul în care ea a fost aplicată în UE cu succes: testarea masivă și gratuită a testării.

ADVERTISEMENT

Acum beneficiezi de gratuitate la testare doar dacă te simți foarte rău, ai febră mare și vine DSP-ul și te testează. Toți ceilalți oameni trebuie să plătească între 250 și 450 de lei, este inadmisibil, nicăieri nu se plătesc testele. I-au înrobit pe români pentru că nu le pasă de oameni. 

Dacă le-ar păsa, ar asigura testare masivă în școli. Am achiziționat de anul trecut tot ce trebuia pentru testare, a ieșit domnul Orban, a zis că nu sunt bune și a zis că ‘nu o lăsăm pe Firea să facă testare că va câștiga cu 80% alegerile’. Pe el îl interesa rezultatul alegerilor, nu sănătatea oamenilor”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Firea: “Vom face o comisie parlamentară în urma declarațiilor lui Vlad Voiculescu”

“Facem o anchetă în cadrul unei comisii parlamentare, suntem forțați de împrejurări ca această afirmație a ministrului Voiculescu (n. red. conform căreia datele referitoare la pandemie ar fi fost măsluite) să o luăm foarte serios în calcul, pentru că este vorba de siguranța națională.

Niște oameni din Ministerul Sănătății, DSP, INSP din acel centru de comunicare strategică în legătură cu pandemia și acel centru tehnico-științific, acei oameni poate au știut că populația este dezinformată pentru a induce frică, teamă, pentru a conduce mai ușor.

ADVERTISEMENT

Noi nu putem spune că nu s-a întâmplat nimic, mă aștept ca la această comisie să contribuie cei care mai au un dram de demnitate”, a adăugat Firea.

ADVERTISEMENT