News

Gabriela Firea, declaraţii incredibile după ce i s-a scos o sârmă din colon. Primarul vorbeşte despre o mână criminală

08.05.2019 | 08:36
Gabriela Firea declaratii incredibile dupa ce i sa scos o sarma din colon Primarul vorbeste despre o mana criminala

Gabriela Firea, reacție șocantă după intervenția chirurgicală suferită recent. Edilul Capitalei a trecut prin momente delicate, medicii fiind nevoiți să o opereze pentru a-i scoate sârma descoperită în interiorul colonului.

Ce spune Gabriela Firea despre sârma descoperită în colon

Invitată în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, Gabriela Firea a vorbit deschis despre problemele sale de sănătate, mărturisind totodată că ar fi preferat ca această chestiune să nu fie făcută publică. Soțul său, Florentin Pandele, a fost cel care a dezvăluit întreaga situație, în urmă cu ceva timp.

Sincer, eu nu aș fi spus, dar, acum, dacă soțul meu a spus, impresionat de această situație, eu nu pot să neg, pentru că ar fi o minciună din partea mea, asta e realitatea” , a declarat primarul general al Capitalei, adăugând că această situație i-a atras numeroase critici.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declarații șocante. Sursa foto:hepta.ro
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, declarații șocante. Sursa foto:hepta.ro

Edilul nu exclude varianta unei mâini criminale

Chestionată în privința cauzelor care au dus la această situație neplăcută, Gabriela Firea a dezvăluit că în momentul de față nu își poate explica modul în care sârma a ajuns în colon. Cu toate acestea, edilul nu exclude varianta unei tentative de omor.

Nu am nici cea mai mică bănuială despre ce s-a întâmplat, este foarte ciudat, anumite persoane îmi spun că tipul acesta de aliaj, în anumite condiții de căldură, se poate face mai mic și cu o formă astfel încât să poată să fie introdusă în mâncare. Sunt în continuare foarte surprinsă, medicii nu au explicație, eu nu am. Sunt o persoană precaută, nu m-am omorât cu mâncarea, nu am participat la mese foarte mari, este un episod neelucidat din existența mea, poate că vom rămâne toată viața cu întrebarea dacă a fost o întâmplare sau o mână criminală.

Familia și prietenii mei știu foarte bine că sunt un om precaut și atent și nu aș fi mâncat cu înghițituri atât de mari încât să nu simt un aliaj. E posibil să fie redus la un nivel mic, într-o prăjitură, astfel încât să nu se simtă la înghițire. E de câteva luni, nu de ani. Nu vreau să fac un păcat, dar cred că nimeni în situația mea nu ar exclude orice variantă. Sârma în colon a fost identificată desfășurată și de aproape 3-4 centimetri, nu aveam cum s-o înghit atât de mare. Mi s-a spus că se putea în condiții de căldură să se facă sub o formă mică, circulară, astfel încât să nu zgârie la înghițire, iar în colon, în prezența acidului, să se desfacă și să producă probleme. Cred că orice persoană în locul meu și-ar pune la fel întrebarea” , a precizat Gabriela Firea.