Alegeri 2024

Gabriela Firea, despre modernizarea Sectorului 6. „Finalizăm proiectul Ciurel – Centru București și Prelungirea Ghencea”

Gabriela Firea, candidata PSD la PMB, despre viitorul Sectorului 6: „Promisiuni ferme, finalizăm proiectul Ciurel - Centru București și Prelungirea Ghencea”
27.05.2024 | 19:56
Gabriela Firea despre modernizarea Sectorului 6 Finalizam proiectul Ciurel  Centru Bucuresti si Prelungirea Ghencea
Gabriela Firea, alături de locuitorii Sectorului 6 / Foto: Facebook, Gabriela Firea
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei, s-a întâlnit, luni, cu locuitorii Sectorului 6, cu care a discutat despre viitorul acestui sector, prezentându-le oamenilor planuri pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere pe care le avea încă din anteriorul mandat.

„Lupta pentru București”

Gabriela Firea, candidata social-democraților la Primăria Capitalei, s-a întâlnit, luni, cu locuitorii din Sectorul 6, cărora le-a prezentat planuri de modernizare și extindere a infrastucturii rutiere, arată PSD.

ADVERTISEMENT

„Lupta pentru București scoate la lumină cele mai bune și mai așteptate proiecte pentru bucureșteni. Senatoarea Gabriela Firea care a surprins până și pe cei mai sceptici critici a propus un program amplu pentru modernizarea, dezvoltarea și extinderea infrastructurii rutiere și de locuințe din București”, arată social-democrații.

Planurile pentru Sectorul 6

Gabriela Firea a arătat, într-o postare pe pagina Facebook, planurile pe care le are în legătură cu modernizarea acestui sector, pe care le-a discutat în cadrul întâlnirii, în special în ceea ce privește modernizarea și extinderea infrastructurii rutiere.

ADVERTISEMENT

„Finalizăm drumul de la Ciurel până la Centura București, modernizăm bulevardul Prelungirea Ghencea, construim noua șosea de la strada Brașov la Șoseaua Alexandriei și terminăm complexul de locuințe sociale din zona Ghencea. Sunt promisiunile ferme pe care le-am făcut locuitorilor din Sectorul 6, la întâlnirea cu aceștia.

Ultimii patru ani, fără soluții, spune Firea

Nu există niciun motiv plauzibil pentru care în ultimii patru ani nu a fost continuat proiectul Ciurel – Centura București. Am finalizat Podul Ciurel, preluat în 2016 la 10%. Pentru drumul expres de la Ciurel la bulevardul Uverturii am refăcut traseul, pentru a afecta puține imobile, am lăsat proiectul gata și echipele în șantier gata să înceapă. Ce a urmat știu cel mai bine bucureștenii din Sectorul 6.

ADVERTISEMENT

Le fel s-a întâmplat cu lărgirea la patru benzi din Prelungirea Ghencea. În ultimii 4 ani, s-au găsit doar motive și explicații pentru ce nu se poate face, dar nu și soluții pentru a se face. Nu a fost finalizat nici măcar tronsonul început și lăsat în stadiu avansat în mandatul meu. Pentru restul drumului….încă mai durează. E doar un proiect care împlinește aproape 24 de ani de la ‘naștere’. Am fost prima echipă care s-a apucat efectiv de lucru acolo.

Am lăsat în lucru documentația pentru două noi drumuri importante în Sectorul 6: legătura cu sectorul 5, prin prelungirea străzii Brașov până la șoseaua Alexandriei, și o ieșire nouă în Centura București, dinspre cartierul Giulești-Sârbi”, a scris Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

Colaborarea cu primarii de sectoare, indispensabilă

Candidata social-democraților a subliniat că pentru înfăptuirea planurilor pentru Capitală este esențială colaboarea cu primarii de sector pentru a realiza, spune ea, „Orașul dorit de oameni”.

„Este foarte important să facem echipă la București, primarul general cu primarii de sectoare, după alegerile din 9 iunie. Am certitudinea că vom putea dezvolta definitiv cel puțin infrastructura rutieră a orașului.

Sunt convinsă că în Echipă pentru București vom realiza toate aceste obiective și multe altele. Trebuie să transformăm Capitala în ‘Orașul dorit de oameni’” a spus Gabriela Firea.

„Până la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei candidații mai au doar câteva zile să convingă bucureștenii cine merită votul lor de încredere. Promisiunile neacoperite sau proiectele realizate pentru o viață mai bună a bucureștenilor?”, spun social-democrații.

Material realizat la solicitarea PSD

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
Ucraina, păcălită de România: explicația unui paradox în favoarea noastră ANALIZĂ
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay:
Reacţia unui tânăr spectator la momentul Babasha de la concertul Coldplay: "Lipsă crasă de respect"
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o...
Afacerea care i-a adus un succes uriaş Mihaelei Borcea! Foarte greu pentru o femeie! Fosta soţie a lui Borcea a spus tot
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan:...
Țipete și scandal monstru! Laurențiu Reghecampf a mers cu Poliția peste Anamaria Prodan: ”Te faci de râs în fața țării...”. De la ce s-a ajuns la un nou scandal de proporții
SECRETUL pentru o PENSIE mai MARE! Se CUMPĂRĂ VECHIME în MUNCĂ!
SECRETUL pentru o PENSIE mai MARE! Se CUMPĂRĂ VECHIME în MUNCĂ!
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Alertă alimentară. Sortimente de tăieței, retrase din cauza riscului de otrăvire
Alertă alimentară. Sortimente de tăieței, retrase din cauza riscului de otrăvire
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei...
Scandal-monstru la concert la Coldplay după ce oamenii au plătit sute de lei pe bilete. Organizatorii au oprit spectacolul!
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion...
Reacția Jandarmeriei după ce Diana Șoșoacă s-a îmbrâncit cu jandarmii lângă un camion cu buletine de vot, în Sectorul 3
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei...
Reghecampf a pus iar Poliția pe Prodanca! Circ și scandal monstru între cei doi: „M-au sunat vecinii că soțul meu vrea să fure ceva”