News
notix pixel id

Gabriela Firea e neiertătoare după tragedia de la Matei Balș: „Oamenii mor în spitale și autoritățile se laudă”

31.01.2021 | 22:04
Gabriela Firea e neiertătoare după tragedia de la Matei Balș: „Oamenii mor în spitale și autoritățile se laudă”
Fostul primar al Capitalei dă de pământ cu Vlad Voiculescu. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea nu iartă pe nimeni după incendiul în care au pierit vinerea trecută șapte persoane internate la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș cu forme grave ale bolii Covid-19. Într-un interviu acordat recent, fostul primar al Capitalei acuză autoritățile că fug de răspundere și preferă, în schimb, „să se laude” pe rețelele de socializare.

Probabil că în acest moment ministrul (n.r. Sănătății) își mai schimbă poza de profil de pe Facebook, așa cum a făcut acum câteva zile… Probabil își schimbă cravata sau își alege un costum pentru mâine”, susține senatorul PSD.

În replică, Vlad Voiculescu pune această tragedie pe seama „păcatelor vechi de 30 de ani” ale sistemului sanitar românesc și anunță patru măsuri urgente ce vor fi implementate în următoarea perioadă. Printre ele, înființarea unui fond național pentru siguranța pacienților în spitale.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea tună și fulgeră după incendiul de la Matei Balș

Cel mai grav e că nimeni nu își asumă ce se întâmplă acum. Am avut 15 miniștri ai Sănătății din partea Dreptei, cei mai mulți de la PNL. Domnul Voiculescu a mai fost la Minister, l-a mai condus.

Probabil că în acest moment ministrul își mai schimbă poza de profil de pe Facebook, așa cum a făcut acum câteva zile… Probabil își schimbă cravata sau își alege un costum pentru mâine.

ADVERTISEMENT

Această persoană dovedește rea credință, dovedește cinism. Aș vrea să-l întreb dacă a luat legătura cu Tătaru să-l întrebe ce a făcut cât a fost ministru.

Din prima zi a mandatului trebuia să meargă la toate spitalele COVID și suport Covid. Nu sunt atât de multe. Trebuia să vadă ce se întâmplă pe teren

ADVERTISEMENT

Oamenii mor în spitale, se întâmplă astfel de incidente îngrozitoare și autoritățile se laudă, se felicită și apoi postează pe Facebook. Cinismul a căpătat proporții impresionante.

Acum dacă tot și-au dorit puterea, măcar să o exercite în interesul cetățenilor. Domnul Orban credeți că nu are nicio vină? Păi nu el a negociat cu USR PLUS, nu e el un autor moral?

ADVERTISEMENT

Ministere importante date pe mâna celor de la USR PLUS care nu au nicio calificare, au CV-uri scoase din joben”, a declarat Gabriela Firea la România TV.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri