News

Gabriela Firea, fotografii inedite din adolescență. Cum arăta primarul Capitalei în liceu

02.05.2020 | 19:30
Gabriela Firea fotografii inedite din adolescenta Cum arata primarul Capitalei in liceu
ADVERTISEMENT

Cu ocazia zilei naţionale a tineretului, Gabriela Firea a postat pe reţelele de socializare câteva fotografii din perioada adolescenței.

Gabriela Firea, fotografii inedite din adolescență

Gabriela Firea a ținut să sărbătorească ziua națională a tineretului și a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii din perioada adolescenței și un mesaj plin de nostalgie.

ADVERTISEMENT

”Ani de liceu…vise de tinerețe. Speranțe, idealuri, încredere, planuri, prietenii…gânduri de 2 mai…La mulți ani, tinerețe!”, a scris Primul Capitalei pe contul de Facebook.

Ani de liceu…vise de tinerete. Sperante, idealuri, incredere, planuri, prietenii…ganduri de 2 mai..La multi ani, tinerete!?

Posted by Gabriela Firea on Saturday, May 2, 2020

Anterior, Gabriela Firea a mai avut un mesaj cu ocazia aceleiași zile pe rețelele de socializare în care le-a urat la mulți ani tuturor tinerilor.

ADVERTISEMENT

”Când ne e cel mai greu, să ne gândim cât de ușor părea totul la început de drum”

”Tinerii sunt cei care mișcă lumea cu entuziasmul lor. Aproape tot ce e posibil în tinerețe e pus la îndoială când devii matur. Curajul unui tânăr doboară munți de prejudecăți”, a scris ea pe Facebook.

”Vrem o lume mai bună? Să-i încurajăm pe tineri să fie ei înșiși. Și să nu uităm niciodată că am fost ca ei. Cu cât ne păstrăm mai mult aprinsă flacăra tinereții în suflet, cu atât putem înainta în viață fără spaime”, a continuat Firea.

ADVERTISEMENT

”Când ne e cel mai greu, să ne gândim cât de ușor părea totul la început de drum. La mulți ani, tineri, oriunde v-ați afla! La mulți ani, tuturor tinerilor cu inima și gândul!”, a încheiat primarul mesajul.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că nu este de acord cu reînceperea cursurilor. Edilul a avertizat că elevii nu vor putea respecta regulile de distanțare socială, se vor contamina, probabil, cu forme ușoare, dar vor transmite coronavirusul cadrelor didactice, părinților și bunicilor.

ADVERTISEMENT

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a oferit o reacție cu privire la documentul Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” cu privire la carantinarea persoanelor vârstnice.

ADVERTISEMENT