Gabriela Firea: Guvernul a oprit intenționat apa caldă în București înainte de alegeri

Robert Cristea   
în HotNews
05/10/2020, 16:57
Gabriela Firea: Guvernul a oprit intenționat apa caldă în București înainte de alegeri
Gabriela Firea: Guvernul a oprit intenționat apa caldă în București înainte de alegeri. ”Adevărul iese la lumină”. Sursa: hepta.ro

Primarul în funcţie al Capitalei, Gabriela Firea, susține că Guvernul a oprit intenționat apa caldă în București înainte de alegeri.

Firea consideră că acest lucru a fost făcut ca populația să fie „ostilă” și să nu o voteze pentru un nou mandat la Primăria București.

„Cei de la USR PLUS sau PNL, care şi-au dorit răul bucureştenilor, doar ca să plec eu de la Primărie”, a spus Gabriela Firea la sediul PSD, conform agerpres.

Gabriela Firea: Adevărul iese la lumină

“Eu îmi doresc să aibă un mandat de succes (Nicuşor Dan – n.r.), pentru că succesul unui primar înseamnă reuşită şi realizări pentru cetăţeni. Sub nicio formă nu sunt un om cinic, precum cei de la USR PLUS sau PNL, care şi-au dorit răul bucureştenilor, doar ca să plec eu de la Primărie.

Chiar aseară, premierul a recunoscut – gura păcătosului adevăr grăieşte – faptul că în Bucureşti nu se pot rezolva problemele mari, problemele care au fost lăsate de izbelişte 30 de ani, decât printr-o colaborare strânsă între Primărie şi Guvern. (…) Mă bucur că domnul Orban îmi dă în sfârşit dreptate, adevărul iese uşor uşor la lumină”, a declarat Gabriela Firea.

Discuția legată de apa caldă a fost un subiect fierbinte în perioada alegerilor. Gabriela Firea nu ințelege de ce a fost criticată pentru Cet-uri și gropile de gunoi, din moment ce ele ”aparțin de Guvern”.

“Toată perioada de campanie şi precampanie s-a oprit intenţionat apa caldă de către Guvern, furnizând cu picătura prin CET-uri, ca să fie ostilă faţă de mine populaţia, deşi agentul termic este produs de către CET-uri, care aparţin de Guvern. Şi da, gropile de gunoi sunt avizate de către Ministerul Mediului, deci de către Guvern, şi da, traficul nu poate fi rezolvat decât prin investiţii la centura ocolitoare a Capitalei. Iată că acum se găsesc şi bani. Pe noi nu ne-au lăsat să ne împrumutăm nici măcar de la bănci private.

(…) Văd că acum totul se poate. Văd şi cetăţenii că de fapt au fost chinuiţi un an de zile de către Guvernul PNL pentru a fi scoasă eu din Primărie. Măcar dacă s-a întâmplat aşa, să curgă lapte şi miere în Bucureşti în perioada următoare, eu mi-aş dori, pentru că vreau să le fie bine bucureştenilor”, a adăugat Firea.

În legătură cu amânarea alegerilor parlamentare, Gabriela Firea consideră că decizia va fi luată în funcție de contextul epidemiologic și că ”sănătatea” este mai importantă decât orice.

Închide ×