News

Gabriela Firea îl ironizează pe Nicușor Dan: “Știți cum este cu frizurile, ca la doamne, uneori buclată, alteori cu placa”

Gabriela Firea, fostul primar al Bucureștiului l-a ironizat miercuri, la Antena 3, pe actualul primar al Capitalei, Nicușor Dan, referindu-se la frizura acestuia: "știți cum este, ca la doamne, uneori buclată, alteori cu placa".
26.05.2021 | 22:06
Gabriela Firea il ironizeaza pe Nicusor Dan Stiti cum este cu frizurile ca la doamne uneori buclata alteori cu placa
ADVERTISEMENT

Firea a anunțat un scenariu sumbru pentru București, în momentul în care se discuta bugetul Capitalei, spunând că fondurile nu vor fi suficiente mai mult de o jumătate de an.

În cele din urmă, bugetul a fost aprobat, după o negociere lungă cu consilierii USR-PLUS, iar una dintre prevederi este ca subvenția pentru termoficare să fie cu 150 de milioane de Euro mai mică.

ADVERTISEMENT

Firea, ironii la adresa lui Nicușor Dan: “La doamne știți cum este cu frizurile, uneori buclată, alteori cu placa”

Gabriela Firea: “Sincer nu mă interesează deloc freza primarului general, buclată sau întinsă cu plată.

Mă interesează faptul că s-a întâmplat exact ceea ce am spus și nu m-a crezut nimeni, în scurt timp în București va fi diminuată sau chiar eliminată subvenția pentru transportul în comun…De ce râdeți?”

ADVERTISEMENT

Răzvan Dumitrescu: “Mă scuzați, dar aia cu placa e senzațională.”

Gabriela Firea: “Păi știți, ca la doamne, uneori buclată, alteori întinsă cu placa, probabil vrea să deturneze atenția.

Lumea în loc să îl întrebe de gropi, șobolonai sau parcurile neîngrijite, să il întrebe despre cârlionți, de aceea nu trebuie băgat în seamă când vorbește despre freză.

ADVERTISEMENT

Au fost scoase foarte multe trasee, s-a renunțat la linii și în Ilfov și în București, se va ajunge la aglomerația de acum 20 de ani, în contextul în care s-au achiziționat 400 de autobuze Euro 6, 120 hibrid.

De asemenea, subvenția la termoficare s-a anunțat că nu o vor mai păstra, astea sunt lucruri periculoase.

ADVERTISEMENT

Nouă ce ni s-a zis în campanie? Votați-mă pe mine, reprezentantul dreptei unite în București pentru că voi veni cu niște soluții pe care noi ceilalți nu le-am văzut, cu un expert de la New York…

L-am văzut (n.red. pe expert), am observat cum a rezoltat traficul din Capitală cât ai zice ‘buclă’, nu se poate așa ceva. Nu poți să vii să promiți salariu de 1400 de euro în București și rezolvarea peste noapte a problemei apei calde și a căldurii, a transportului public și a poluării.

Iar tu de fapt te ocupi doar de o anumită suprafață, dacă un anumit colț consideri că e spațiu verde, că te interesează, dar cealaltă suprafață nu e spațiu verde. Vor fi din ce în ce mai multe sentințe care vor arăta că a urmărit doar niște interese.”

ADVERTISEMENT