Alegeri 2024

Gabriela Firea, ironică la adresa lui Nicușor Dan. ”Se plânge mai mult decât m-am plâns eu”

Candidata PSD la Primăria Capitalei compară situația ei și a actualului edil cu cea a meciurilor dintre „Steaua și Dinamo”.
09.05.2024 | 21:50
Gabriela Firea ironica la adresa lui Nicusor Dan Se plange mai mult decat mam plans eu
Gabriela Firea, ironică la adresa lui Nicușor Dan Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea îl acuză pe Nicușor Dan că se plânge mai mult decât s-a plâns ea, în condițiile în care, susține fostul edil, s-a confruntat cu condiții mai vitrege în timpul mandatului său la PMB.

Gabriela Firea, ironică la adresa lui Nicușor Dan

Candidata PSD la Primăria generală spune că speră ca bucureștenii să-și amintească de tot ce a reușit să facă cât a condus Capitala și să țină cont de capacitatea sa de a face echipă cu primarii de sectoare și cu guvernul.

ADVERTISEMENT

„Mi-aș dori ca în aceste două săptămâni oamenii să fi înțeles situația, să fie acum atenți la ceea ce spunem în campania electorală, ce am făcut, ce putem să facem, proiecte realizabile, nu fantasmagorii sau nu scuze că n-am avut bani, că n-am putut, că nu știu cine m-a blocat. Nimeni nu a avut condiții mai bune.

Este ca și cum pentru că ați menționat Steaua-Rapid la fotbal, una dintre echipe pierde și spune că a plouat și terenul nu era propice, de parcă cealaltă echipă care a câștigat nu avea același teren.

ADVERTISEMENT

Așa se întâmplă și cu noi doi: eu și cu actualul primar. Eu am avut aceleași condiții, ba mai vitrege, că am avut jumătate din bugetul său, dar el se plânge mai mult decât m-am plâns eu, având și bani mai mulți.

Deci suntem exact ca Steaua și Dinamo. Acuma, să vedem cine va câștiga.

Sper ca oamenii să-și aducă aminte, în primul rând, ce am făcut, să mă analizeze și ca persoană, ca putere de muncă, capacitate de a mă implica, capacitatea de a comunica și de a avea echipă cu colegii mei de la sectoare, cu reprezentanții din Guvern, cu ministerele de linie.

ADVERTISEMENT

Apropo, domnul ministru al Transporturilor ne-a asigurat, ca și premierul Marcel Ciolacu, de tot sprijinul”, a declarat Gabriela Firea la DCNews.