News

Gabriela Firea, mesaj de susținere pentru Marcel Ciolacu: ”Stresul și oboseala și-au spus cuvântul. Dumnezeu să-l ocrotească”

10.05.2020 | 15:11
Gabriela Firea mesaj de sustinere pentru Marcel Ciolacu Stresul si oboseala siau spus cuvantul Dumnezeu sal ocroteasca
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, i-a transmis un mesaj președintelui interimar al PSD Marcel Ciolacu, după ce acesta a fost la un pas de leșin.

Gabriela Firea, mesaj de susținere pentru Marcel Ciolacu: ”Stresul și oboseala și-au spus cuvântul”

Gabriela Firea a reacționat prompt după problemele de sănătate pe care președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a avut la o conferință de presă susținută duminică la sediul partidului.

ADVERTISEMENT

Edilul Bucureștiului spune că stresul și oboseala au fost cauzele probabile ale stării lui Ciolacu. Printre altele, Firea spune că, din proprie experiență, știe prin ce a trecut liderul social-democraților.

”Multă sănătate colegului meu Marcel Ciolacu! Să aibă puterea de a trece cu bine peste această cumpănă. Cred că stresul și oboseala și-au spus cuvântul.

ADVERTISEMENT

Iată că acestea pot face ravagii chiar și în viața oamenilor în putere. O știu din proprie experiență. Doar în astfel de momente realizăm cât de prețioasă este sănătatea”, a scris Firea pe Facebook.

Duminică, în jurul prânzului, liderului PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău în timpul conferinței de presă în care prezenta programul partidului pentru ieșirea din criză.

ADVERTISEMENT

La doar câteva minute de la începerea conferinței de presă, liderul PSD a început să vorbească foarte rar, a început să tremure și a fost pe punctul de a-și pierde echilibrul. În acel moment a intervenit un coleg, iar conferința de presă s-a întrerupt.

Marcel Ciolacu a anunțat un set de măsuri economice

Înainte de starea de leșin de duminică, de la conferința de presă, Marcel Ciolacu a prezentat o parte din setul de măsuri de relansare economică propuse de PSD.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu, a declarat, printre altele, că preşedintele Klaus Iohannis şi Guvernul PNL nu pot să depăşească interesele electorale, au refuzat constant dialogul şi PSD propune programul ”Repornim România”.

Pachetul pe care îl propune PSD conţine 28 de măsuri, care asigură repornirea activităţii economice pentru sectoarele cele mai afectate de covid-19 care poate fi finanţat din fonduri interne – 50 la sută şi europene – 50 la sută şi care va costa mai puţin de 8 la sută din PIB.

Din seria de măsuri anunţate de liderul PSD se numără acordarea de 2.250 timp de trei luni pentru angajatori si 1.000 de lei pentru angajaţi tot pe trei luni, în cazul firmelor care fac angajări în această perioadă.

ADVERTISEMENT