News

Gabriela Firea, mesaj ferm pentru șefii PSD! „Nu ţin neapărat să ocup o funcţie în conducerea partidului”

24.05.2020 | 19:37
Gabriela Firea spune că nu este interesată de vreo funcție în cadrul partidului. Sursă foto: INQUAM Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a transmis un mesaj ferm pentru șefii PSD! Edilul Bucureștiului spune că nu ține neapărat să ocupe o funcție în cadrul partidului.

Gabriela Firea, mesaj ferm pentru șefii PSD!

Mai mult de atât, Firea a afirmat  că PSD „a dezamăgit de multe ori” publicul care îl susţine şi că ea îşi menţine sprijinul pentru tandemul Marcel Ciolacu – Paul Stănescu pentru conducere.

ADVERTISEMENT

„Am citit şi eu anumite comentarii şi interpretări. Eu susţin această echipă de conducere. (…)  Cred că nu este momentul acum să se reaprindă o scânteie a unui conflict în echipa noastră. (…)

„Nu ţin neapărat să ocup o funcţie în conducerea partidului”

Din moment ce mi-am declarat susţinerea pentru această formulă de conducere cu domnul Ciolacu preşedinte şi domnul Paul Stănescu secretar general, nu pot să mă mişc precum vântul sau valurile mării, poate data viitoare, peste cinci ani, peste zece ani”, a declarat Firea.

ADVERTISEMENT

Atunci când a fost chestionată dacă va candida pentru o altă funcţie de conducere în PSD, Firea a părut că face un pas în spate.

„Voi discuta cu colegi mei. Nu ţin neapărat, am trecut şi prin perioada să fiu simplu membru de partid şi nu s-a întâmplat nimic rău, ba aş spune dimpotrivă” a declarat Firea

ADVERTISEMENT

Edilul Bucureștiului a amintit și de perioada de aproximativ un an în care partidul a fost condus de Liviu Dragnea, iar ea nu a deţinut o funcţie de conducere în PSD. Culmea, în acest context, numeroşi membri şi simpatizanţi ai partidului nu au fost de acord cu deciziile luate de conducerea PSD şi au susţinut-o, spune Firea.

Conducerea colectivă interimară a Partidului Social Democrat a decis organizarea unui congres al formaţiunii înainte de alegeri.

ADVERTISEMENT

”S-a luat decizia ca să nu se intre în niciun fel de alegeri fără să existe o conducere aleasă a PSD. Cu certitudine, Congresul se va organiza la o dată apropiată în timp”, a declarat Lucian Romaşcanu, purtător de cuvânt al partidului, după întrunirea conducerii colective interimare a PSD.

 

 

ADVERTISEMENT