Gabriela Firea, mesaj pentru Liviu Dragnea! „Îi stă bine”

Alexandru Năstase   
în HotNews
12/11/2019, 17:29
Gabriela Firea, mesaj pentru Liviu Dragnea! „Îi stă bine” GALERIE FOTO
Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Liviu Dragnea. Sursa foto - facebook

Gabriela Firea a avut un mesaj pentru Liviu Dragnea, după ce acesta a fost scos din Penitenciar și a apărut fără mustață! Chestionată de jurnaliști dacă i-a observat noua înfățișare, Firea a răspuns scurt: „Da, îi stă bine”. Nici vorbă de demisie după ce în PSD s-a vorbit despre faptul că Gabriela Firea nu a fost în stare să-i aducă voturi pe București candidatului social democrat la alegerile prezidențiale.

Gabriela Firea, mesaj pentru Liviu Dragnea!

Primarul General al Capitalei a subliniat că nu se pune problema de așa ceva și că a fost chiar un succes clasarea pe locul 2. „Care eşec? Suntem în turul doi, cred că e un succes. La Bucureşti, am avut 10.000 de voturi în plus faţă de alegerile europarlamentare. Partidele care ne fac opoziţie incorectă de trei ani în Consiliul General au scăzut în preferinţele electoratului din Bucureşti.

Noi nu am făcut campanie negativă împotriva lor, împotriva USR şi a PNL, ci doar le-am aşezat activitatea într-o oglindă şi am spus bucureştenilor cum au votat împotriva tututor proiectelor bune, necesare, pentru Capitală. Oricum sunt interimar, pot fi promovată sau schimbată oricând, dar nu este cazul să ne putem mandatele pe masă.

Firea, totul despre excluderea lui Gușă

Împreună am realizat ceea ce se spunea cu vreo două săptămâni înainte de alegeri, că este imposibil şi anume doamna Dăncilă în turul doi. Deci trebuie să ne bucurăm de acest succes, nu trebuie să ne punem mandatele pe masă, să îşi pună cei de pe locul trei mandatele pe masă”, a afirmat Firea. Edilul participă în şedinţa Comitetului Executiv (CEx) al PSD.

Aceasta a fost de acord să vorbească și despre excluderea lui Cozmin Gușă din partid. ”Orice om decent care ni se alătură este un plus pentru partid. Ştiu că sunt unii colegi de-ai noştri care nu au văzut cu ochi buni alăturarea domnilei sale la echipa noastră. Eu sunt un om mai rezervat şi am învăţat că nu trebuie să mă arunc cudeclaraţii, fără săcitesc, fără să mă informez”, a răspuns Firea.

 

 

Închide ×