News

Gabriela Firea, mesaj surprinzător după ce a votat la alegeri: “Am votat fără să mă împingă cineva sau să fiu cool”

26.05.2019 | 14:22
Gabriela Firea mesaj surprinzator dupa ce a votat la alegeri Am votat fara sa ma impinga cineva sau sa fiu cool

Duminică, 26 mai este o zi importantă pentru democrația românească. Astăzi, cetățenii români de pretutindeni sunt chemați la urne pentru a-i alege pei cei 33 de europarlamentari care vor reprezenta țara noastră în cadrul Parlamentului European în următorii cinci ani și pentru a-și exprima punctul de vedere în legătură cu referendumul pe teme de Justiție. Membrii de seamă ai partidelor politice aflate în cursă și-au anunțat la rândul lor prezența.

Gabriela Firea a mers la vot. Mesajul edilului

Printre principalii actori ai scenei politice care s-au prezentat sau urmează să se prezinte în cursul acestei zile la vot se numără și Gabriela Firea. Primarul general al Capitalei și-a făcut apariția la o secție de votare din județul Ilfov , însoțită de soțul Florentin Pandele și cei doi copii. Ulterior, edilul a transmis un mesaj, prin intermediul unei cunoscute rețele de socializare.

„Am votat! Așa cum am făcut mereu, de la 18 ani. Fără să mă împingă altcineva. Sau ca să fiu cool ori…pe val! Am votat pentru a fi reprezentați în Europa de oameni cu dragoste sinceră de țară. Visez, sper că nu cu ochii deschiși, la politicieni demni de sacrificiu personal pentru România!” , a scris Gabriela Firea, pe contul personal de Facebook.

Gabriela Firea a mers la vot, ănsoțită de soțul său, Florentin Pandele și cei doi copii. Sursa foto:Facebook
Gabriela Firea a mers la vot, însoțită de soțul său, Florentin Pandele și cei doi copii. Sursa foto:Facebook

A votat Gabriela Firea la referendum?

În urmă cu câteva zile, primarul Capitalei a vorbit despre referendumul pe teme de Justiție, lăsând de înțeles că ia în calcul posibilitatea de a participa prin vot la acest demers. La ieșirea din secția de votare, Gabriela Firea nu a dorit să facă declarații.

Sunt un om de echipă și chiar dacă anul trecut am semnalat anumite neîmpliniri ca primar general și ca cetățean al municipiului București, am făcut-o din dorința de a duce la bun sfârșit o misiune pe care împreună ne-am luat-o, nu doar eu de una singură, față de cetățeni. (…) E adevărat, întotdeauna, în discursul public pot să existe și reproșuri. Importantă este buna credință cu care mi-am întemeiat reacțiile anul trecut. (…) Acum apreciez că avem o cu totul altă colaborare, se încearcă a se corecta întârzierile de anul trecut” , sublinia edilul zilele trecute.