News

Gabriela Firea, operată din nou. Cum o împiedică starea de sănătate să vină la congresul PSD

10.06.2019 | 11:55
Gabriela Firea operata din nou Cum o impiedica starea de sanatate sa vina la congresul PSD

Gabriela Firea, operată din nou după problemele la colon cauzate de misterioasa sârmă! Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat luni la sediul PSD că nu va candida la nicio funcţie la nivelul conducerii partidului și nici măcar nu va participa la congresul extraordinar care va avea loc la sfârşitul lunii, deoarece trebuie să se opereze din nou.

Gabriela Firea, operată din nou pe colon

“Nu vor fi scoase la concurs ca la multinaţională decât poziţia de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar – cele care sunt interimar. (…) Nu pot să particip la congres pentru că exact în acea perioadă eu am programată acea intervenţie chirurgicală.

Teoretic, orice se poate reprograma, doar nu mă operez în străinătate, la un profesor mare care nu mă primeşte decât în ziua şi noaptea aceea. Mă operez în România, la Spitalul ‘Cantacuzino’, cu aceiaşi medici extraordinari cu care am fost şi în operaţia anterioară”, a afirmat Firea.

Gabriela Firea operată din nou
Gabriela Firea operată din nou, chiar in perioada congresului extraordinar al PSD

Gabriela Firea așteaptă rezultatul cercetării pentru desemnarea prezidențiabilului PSD

Vicepreşedintele PSD a subliniat că nu se teme de competiţie. “Nu mă tem de competiţie, dar trebuie să-ţi doreşti foarte mult un anumit lucru. Sunt mai multe aspecte pe care nu pot să le spun în faţa dumneavoastră, chiar nu mă forţaţi să spun anumite lucruri, pentru că nu ar fi corect, ele trebuie spuse în partid şi acolo să rămână.

Şi aşa, ce citesc după şedinţe pe aşa-zisele site-uri şi surse mă îngrozesc şi mă întreb de multe ori dacă am participat la aceeaşi şedinţă. 5% este adevărat, dar până la 100% este mult”, a mai afirmat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a evitat să spună dacă va candida la prezidențiale! Vicepreşedintele PSD a spus că PSD va comanda o cercetare științifică pentru a se vedea de ce a scăzut atât de mult în preferințele electoratului. Firea a mai spus că cercetarea respectivă va spune și care ar fi candidatul ideal pe care partidul să-l desemneze pentru alegerile prezidențiale.