News

Gabriela Firea, operată la Spitalul Cantacuzino! De ce afecțiune suferă primarul Capitalei

22.03.2019 | 15:40
Gabriela Firea, operată la Spitalul Cantacuzino! De ce suferă aceasta?

Primaul general al Capitalei a fost operat la Spitalul Cantacuzino din Capitală. Gabriela Firea a suferit o intervenției chirurgicală din cauza unei afecțiuni la aparatul gastro-intestinal. Operația a fost alcătuită de către o întreagă echipă de medici formată din: Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI.

Gabriela Firea, operată la Spitalul Cantacuzino!

În cursul nopții trecute, primarul general al Capitalei a suferit o intervenție din cauza unei afecțiuni din zona aparatului gastro-intestinal. Echipa de medici formată din: Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Dr. Sorin Petrea – medic primar chirurgie generală și Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI au operat-o pe aceasta. Intervenția a decurss bine, fără complicații.

“ Mulțumesc mult medicilor și întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată și operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina și Sanador unde am facut mai multe analize medicale în ultima perioadă, precum și Serviciului de Ambulanță București-Ilfov. Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm și mi-a sporit încă o data încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul și aprecierea noastră.  Sper că recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca  la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!”, transmite primarul Capitalei, într-un comunicat de presă.

Gabriela Firea, operată de urgență
Gabriela Firea, operată de urgență

Gabriela Firea, tratată la două spitale

Amintim că primarul general al Capitalei a mai avut probleme de sănătate în luna ianuarie a anului curent. “Unele încercări care apar în calea vieții noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depășite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjurați de oameni care să ne ridice. Mulțumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă”, a spus atunci sursa citată.