News
notix pixel id

Gabriela Firea pierde sprijinul consilierilor generali PSD: „90% din proiecte sunt pentru imaginea primarului”

17.09.2019 | 15:39
Gabriela Firea pierde sprijinul consilierilor generali PSD: „90% din proiecte sunt pentru imaginea primarului”
Orlando Culea a anunțat că nu o va mai sprijini pe Gabriela Firea *foto: cetateanul.net

Gabriela Firea pierde treptat tot mai mult sprijin în interiorul filialei PSD București. Astfel, unul dintre cei mai apropiați oameni ai săi din Consiliul General al Municipiului București, Orlando Culea, a anunțat că nu o va mai sprijini pe Firea. Consilierul PSD acuză că primarul general conduce cu o mână de fier filiala social-democrată din Capitală și că toate proiectele pe care le face în București sunt făcute doar pentru imaginea ei.

Orlando Culea, consilier general PSD, nu o va mai sprijini pe Gabriela Firea

Orlando Culea a acționat adesea ca o mână dreaptă pentru Gabriela Firea. Cu toate acestea, consilierul general al PSD s-a arătat extrem de nemulțumit de felul în care primarul a decis să conducă filiala locală a social-democraților:

„Suntem nemulţumiţi de activitatea doamnei primar în primul rând de cea de la conducerea PSD Bucureşti, întrucât ea înţelege să conducă filiala discreţionar şi dictatorial. A ajuns ca această organizaţie să nu aibă nici măcar sediu, unde membrii nu mai vorbesc şi atunci toată această activitate se răsfrânge şi asupra Consiliului General. Toate lucrurile astea sunt decontate de consilieri şi de partid”, a declarat marţi Orlando Culea înaintea şedinţei CGMB.

Orlando Culea a anunțat că nu o va mai sprijini pe Gabriela Firea
Orlando Culea a anunțat că nu o va mai sprijini pe Gabriela Firea *foto: news.ro

Gabriela Firea a pierdut sprijinul în CGMB al lui Orlando Culea și a altui consilier PSD

Culea acuză care mare parte din proiectele de hotărâre sunt propuse doar pentru imaginea primarului, fără ca măcar consilierii generali să fie consultați: „Despre proiectele edilitare, 90 la sută sunt făcute doar pentru imaginea unei singure persoane, a primarului general. Una dintre nemulţiumirile mele şi ale unor colegi de-ai mei care s-au manifestat mai mult sau mai puţin, a fost faptul că noi nu suntem niciodată consultaţi, niciodată întrebaţi, niciodată invitaţi să participăm la  deschiderea unor proiecte şi atunci înseamnă că nu există colaborare, noi suntem nişte simpli votanţi”, a explicat Culea, potrivit news.ro.

Ultimul proiect propus de Gabriela Firea este un fel de programul rabla prin care se acordă taximetriștilor un voucher de aproximativ 3.000 de euro pentru a-și cumpăra mașini noi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri