Alegeri 2024

Gabriela Firea, planuri mari pentru decongestionarea traficului. ”Bulevard cu patru benzi între Str. Brașov și Șos Alexandriei”

Candidata PSD la Primăria Capitalei are mai multe proiecte pentru a gestiona una dintre cele mai spinoase probleme ale Bucureștiului, traficul sufocant.
30.05.2024 | 13:22
Gabriela Firea planuri mari pentru decongestionarea traficului Bulevard cu patru benzi intre Str Brasov si Sos Alexandriei
Soluțiile Gabrielei Firea pentru problema traficului bucureștean Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea speră să revină la Primăria Capitalei pentru un nou mandat. Pentru a-și convinge alegătorii candidata PSD și-a prezentat cele mai noi proiecte menite a soluționa problema traficului din București.

Gabriela Firea, planuri mari pentru decongestionarea traficului

Gabriela Firea, propune mai multe soluții pentru decongestionarea traficului, inclusiv un nou bulevard în Sectorul 5, care să lege strada Brașov de șoseaua Alexandriei.

ADVERTISEMENT

„Construim un nou drum care leagă Sectorul 5 de restul Capitalei și modernizăm ieșirile din sudul orașului! Sunt o parte dintre soluțiile pe care le avem pentru traficul de coșmar din București.

Împreună, primarul general și primarii de sectoare, pot moderniza definitiv infrastructura rutieră a orașului. Colaborarea dintre primarul general și primarii de sectoare este esențială!

ADVERTISEMENT

Îl asigur pe colegul meu Adrian Vigheciu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 5, că facem Echipă pentru București!

Proiectele mari pentru Capitală pot fi realizate doar în echipă și avem sprijinul Guvernului României, condus de premierul Marcel Ciolacu”, precizează Gabriela Firea într-un clip de promovare electorală în care apare alături de candidatul PSD-PNL la Primăria Sector 5.

ADVERTISEMENT

Candidata PSD la PMB precizează și care sunt soluțiile care vor aduce o ameliorare semnificativă traficului intens din Capitală în care șoferii pierd zeci de minute zilnic.

„În programul de guvernare locală 2024-2028, avem câteva proiecte clare:

  • Supralărgire Șoseaua Măgurele, zona aflată în administrarea PMB, la patru benzi de circulație, față de două cât are în prezent. (PMB + Primăria Sectorului 5)
  • Supralărgire Şoseaua Alexandriei la șase benzi de circulație și stingerea conflictului cu linia tramvaiul 32, care traversează intersecția. (PMB + Primăria Sectorului 5)
  • Construire alternativă de trafic la Șoseaua Antiaeriană, prin crearea unui bulevard cu patru benzi de circulație între Str. Brașov și Șoseaua Alexandriei (PMB + Primăria Sectorului 5)
ADVERTISEMENT

Le-am lăsat proiecte la cheie, la finalul mandatului în 2020. Sunt tot pe hârtie și după patru ani. Ne întoarcem la primărie ca să ne apucăm de treabă!”, a mai declară Gabriela Firea în clipul video postat pe pagina sa oficială de Facebook.

Material realizat la solicitarea PSD 

ADVERTISEMENT
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum...
Nicolae Stanciu, monolog dur, precum Gică Hagi, după România - Ucraina: „Până acum am tăcut. Ne-ați jignit! Ce i-ați făcut lui George...”
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României...
Val de ironii la adresa lui Iohannis după ce a felicitat naționala României la finalul meciului cu Ucraina: „Ce miracol, unii au rămas fără glas, iar alții au prins glas”
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat...
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
AVEM deciziile pentru PENSIONARI! CINE ia BANI în PLUS la PENSIE
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis...
Edi Iordănescu, primele declarații după VICTORIA ROMÂNIEI de la München. Ce a transmis antrenorul
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României