Gabriela Firea, plimbare cu tramvaiul 41! Acuze dure legate de oamenii care au însoțit-o

Alexandru Năstase   
în HotNews
04/09/2019, 11:31
Gabriela Firea, plimbare cu tramvaiul 41! Acuze dure legate de oamenii care au însoțit-o GALERIE FOTO
Gabriela Firea a mers cu tramvaiul 41 pentru a arăta că acesta funcionează în regulă. Sursa foto - PMB

Gabriela Firea a surprins pe toată lumea și a ales să facă o plimbare cu tramvaiul 41! După ce acesta a fost oprit toată vara pentru mai multe lucrări în zonă, edilul Capitalei a vrut acum să arate că tramvaiul și-a reluat traseul fără nicio problemă. Deși, inițial s-a spus că la 1 septembrie, întreaga lucrare va fi gata, între timp s-a decis ca tramvaiul să circule pe un singur sens, pe rând, pe Podul Grant, acolo unde este gata doar o linie.

Gabriela Firea, plimbare cu tramvaiul 41!

Măsura a fost una îndelung contestată de călători care se tem de o supraaglomerare în momentul în care vor începe școlile și grădinițele. Mai mult de atât, oamenii spun că se tem să stea pe refugiile improvizate în anumite stații și transmit că oricând se poate întâmpla o adevărată dramă. Pentru a verifica și a arăta că toate sunt în regulă, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a mers și ea cu tramvaiul.

Pe pagina de socializare a Primăriei au apărut imediat mai multe fotografii cu edilul care mergea relaxat în tramvai. Lângă Firea se aflau mai mulți oameni, doar că nu toată lumea a fost mulțumită de ideea de PR a primarului. Un consilier general al municipiului București, liberalul Ciprian Ciucu a ținut să precizeze pe o rețea de socializare cine sunt oamenii care, de fapt, o însoțeau pe Gabriela Firea.

Acuze dure legate de oamenii care au însoțit-o

„În fotografie apar următorii (pentru presă…): Mihai Bărăceanu de la Poliția Locală București, Dir. Ex. Dispecerat, nu avea ce să caute acolo, nu are în atribuțiile lui pază și protecție demnitari; Cătălina Turcin de la Pol. Locală, Serviciul Resurse Umane (Și-o fi luat liber?); o polițistă locală în subordinea lui Bărăceanu (doamna care se uită peste umăr); Andrei Creci, Directorul STB (tipul cu ochelari, care merge și el întâmplător cu același tramvai);  tânărul director al Direcției de Transport și Infrastructură din PMB (cu spatele, în centru); 0 asistentă personală”, acuză Ciprian Ciucu

„Câtă ipocrizie în acestă fotografie! Gabriela Firea nu merge în mod normal cu tramvaiul: o face doar pentru poze. Nu merge singură, ci cu un alai. Nu este printre oameni, cum vrea să sugereze ci este bine păzită și protejată de oamenii ei, de aceia pe care îi ține pe sinecuri bune la PMB. În poză apare și directorul STB. O provoc pe Gabriela Firea să meargă cu tramvaiul 41 singură sau de mână cu Pandele! Dacă va face asta, cand vrea dânsa, la ore de vârf sau nu, timp de o săptămână retractez tot. Un primar ar trebui să fie printre oameni, nu să aibă o barieră de acoliți între ea și oameni. P. S. Mai oprește traficul ca să ajungă din Voluntari in 15 minute la Primărie?”, a mai spus Ciucu

 

Închide ×