News

Gabriela Firea, primarul Capitalei, și-a făcut altar acasă și se roagă să scăpăm de coronavirus. Video

14.04.2020 | 12:36
Gabriela Firea primarul Capitalei sia facut altar acasa si se roaga sa scapam de coronavirus Video
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, primarul Capitalei, și-a amenajat un altar de rugăciune acasă, de unde se roagă să scăpăm de coronavirus, după cum arată un videoclip postat de edil pe o rețea de socializare.

Gabriela Firea se roagă să scăpăm de coronavirus

Primarul Municipiului București, Gabriela Firea, și-a făcut un altar acasă, de unde se roagă, alături de soțul ei, să scăpăm de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Edilul Capitalei a postat un videoclip pe Facebook în care se află alături de soțul său, Florentin Pandele, primarul din Voluntari, într-o încăpere din locuința lor, transformată în altar de rugăciune.

Cei doi primari citesc mai multe rugăciuni, în speranța că vom scăpa de epidemia de coronavirus, ce a curprins și țara noastră.

ADVERTISEMENT

Firea a postat videoclipul pe Facebook, alături de mesaj: “A început Săptămâna Patimilor lui Iisus. O scurtă rugăciune pentru însănătoșirea bolnavilor și ocrotirea tuturor?”.

Edilul și-a amenajat un altar acasă

A inceput Saptamana Patimilor lui Iisus. O scurta rugaciune pentru insanatosirea bolnavilor si ocrotirea tuturor?

Posted by Gabriela Firea on Monday, April 13, 2020

După cum era de așteptat, părerile oamenilor au fost împărțite după ce au văzut videoclipul postat de Gabriela Firea, care se roagă să scăpăm de coronavirus în fața unui altar amenajat acasă.

ADVERTISEMENT

În timp ce unii oameni au început să transmită rugăciuni în comentarii, alții au criticat-o pe Firea pentru că stă și se roagă, în loc să gestioneze mai bine situația din București.

Între timp, numărul deceselor cauzate de virusul COVID-19 a ajuns la 332 în țara noastră. O asistentă medicală din Țăndărei, în vârstă de 42 de ani, a decedat din cauza infectării cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Femeia suferea de diabet zaharat și este al treilea deces din rândul personalului medical din România ca urmare a infecției cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore infecțiile COVID-19 au crescut cu 333, astfel că numărul total ajunge la 6.633.

ADVERTISEMENT