News

Gabriela Firea, primele excepții pentru vinieta în Capitală! „În octombrie voi veni cu acest proiect îmbunătăţit”

27.08.2019 | 16:00
Gabriela Firea spune că proiectul vinietelor va avea parte de îmbunătățiri. Sursa foto - facebook

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea a anunțat primele excepții pentru vinieta în Capitală! Aceasta a precizat că proiectul va suferi modificări „şi va fi îmbunătăţit”, pentru că, de exemplu,  există şi situaţii în care mai mulţi bucureşteni nu-şi pot înmatricula maşinile în Capitală, după ce au preluat un leasing de la o societate din alt judeţ. „Pe 1 octombrie se finalizează dezbaterea publică legală.

Gabriela Firea, primele excepții pentru vinieta în Capitală!

Voi veni în faţa Consiliului General, în şedinţa din octombrie, cu acest proiect îmbunătăţit, în care voi ţine cont de tot ceea ce mi-au transmis cetăţenii şi de tot ce dumneavoastră ne transmiteţi către cabinetul primarului general”, a declarat Gabriela Firea care a precizat că a ținut cont de observațiile făcute pe site-ul primăriei cu privire la acest proiect.

Firea admite că sunt şi câteva situaţii de înţeles, care trebuie să se regăsească sub forma unor excepţii. „Cele mai multe observaţii sunt legate de imposibilitatea, dacă rămâne proiectul aşa cum a fost prezentat, de a mai avea de la 1 ianuarie un autoturism înmatriculat într-un alt judeţ care se deplasează în Municipiul Bucureşti fără a plăti vinieta.

Gabriela Firea, primele excepții pentru vinieta în Capitală! Gabriela Firea
Gabriela Firea a ținut cont de sfaturile primite. Sursa foto – facebook

Firea, atentă la sfaturile primite pe site-ul Primăriei

Am ţinut cont de observaţiile care relevă faptul că sunt şi situaţii de înţeles, situaţii speciale, ce ar trebui să fie regăsite sub forma unor excepţii. De exemplu, cetăţenii care, deşi au domiciliul în Bucureşti, nu pot înmatricula maşina în Bucureşti, deoarece au preluat un leasing de la o societate înregistrată pe raza altui judeţ şi care garantează că la finalizarea leasingului îşi vor înmatricula autoturismul în Bucureşti”, a mai declarat Gabriela Firea.

În urmă cu doar două săptămâni, Gabriela Firea a anunțat că va introduce o vinietă pentru mașinile care nu sunt înmatriculate în București sau Ilfov dacă doresc să circule prin Capitală. Primarul Capitalei a anunțat că această măsură va fi implementată de anul viitor.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri