ADVERTISEMENT
News

Gabriela Firea, replică tăioasă pentru Nicușor Dan: „E învățat doar să distrugă, să blocheze, să conteste”

Autor: Bogdan Solomon | 22.09.2020 | 22:40
Gabriela Firea, replică tăioasă pentru Nicușor Dan: „E învățat doar să distrugă, să blocheze, să conteste”
Gabriela Firea îl taxează dur pe Nicușor Dan după discursul de la TNB. Sursa foto: hepta.ro

Gabriela Firea continuă să îl acuze pe Nicușor Dan că a încercat să o insulte în timpul discursului susținut luni seară la Teatrul Național București, când a folosit termenul „panarame”. Potrivit primarului general, candidatul susținut de PNL și USR-PLUS și-a propus să vicieze dezbaterea electorală și să ocolească subiectele cu adevărat de interes pentru locuitorii Capitalei.

ADVERTISEMENT

Totodată, acesta ar fi încercat să compromită actuala administrație lansând nenumărate acuzații catalogate drept  nefondate. „Nu putem să construim nimic cu oameni care sunt învățați doar să dărâme, doar să distrugă, doar să blocheze, doar să conteste”, a declarat edilul.

Să iasă în față cine a dat șpagă, mie sau altcuiva din Primărie. Să vină cu dovezi publice că a câștigat vreun proces cu Primăria“, este provocarea lansată principalului său contracandidat în direct la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea nu îl iartă pe Nicușor Dan pentru afirmațiile de la TNB

Sunt afirmații de-a dreptul scandaloase, care nu fac cinste nimănui, mai ales unui bărbat, unui profesor, unui îndrumător. Repet, eu dorm foarte liniștită, însă nu știu dacă doarme la fel de liniștit ca mine contracandidatul meu și spun acest lucru aducând un argument.

Primăria Capitalei a fost în acești patru ani cea mai verificată, cea mai controlată instituție din țară. Să ne aducem aminte, acum doi ani, tensiunile politice de la vârful PSD, conflictul deschis cu domnul Liviu Dragnea, care deținea atunci putere multă în țară și toate instituțiile veneau, nu pe rând, ci deodată, atât la Primăria Capitalei, cât și la subordonate.

ADVERTISEMENT

Nu au găsit absolut nimic pentru că nu facem nimic ilegal, imoral sau reprobabil. Acum, în timpul guvernării PNL, de asemenea, toate instituțiile statului sunt la noi. Cred că își fac norma cu Primăria Capitalei. Au încercat în aceste luni să scormonească, să găsească ceva, un capăt de ață să mă compromită.

Auzeam un cuvânt foarte urât rostit, „șpagă”. Să iasă în față cine a dat șpagă mie, vreunui consilier de-al meu sau vreunui angajat. Să vină, să spună. Vă spun, nu există așa ceva.

ADVERTISEMENT

Aceste afirmații despre echipa mea, așa cum a fost ea, cu bune și cu rele, fac rău Bucureștiului. Nu putem să construim nimic cu oameni care sunt învățați doar să dărâme, doar să distrugă, doar să blocheze, doar să conteste.

Să vină cu dovezi publice că a câștigat vreun proces cu Primăria. Nu a câștigat niciunul. Dă comunicat pentru o chichiță avocățească”, a declarat Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!