News

Gabriela Firea s-a operat din nou: “Eu am avut noroc”

29.06.2019 | 09:54
Gabriela Firea sa operat din nou Eu am avut noroc
Gabriela Firea s-a operat din nou: "Eu am avut noroc"
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a trecut printr-o nouă intervenție chirurgicală la colon. Primarul Capitalei s-a operat la  spitalul ”Dr. Ioan Cantacuzino” din București, deși existau voci care spuneau că va alege să se opereze la Londra. Soția lui Florentin Pandele spune că a avut parte de cel mai bun tratament la unitatea medicală și că acum este supravegheată post-operatoriu. Intervenția a decurs fără niciun fel de probleme.

Cine s-a ocupat de operația Gabrielei Firea

De operația Gabrielei Firea s-au ocupat Conf. Dr. Iulian Brezean – doctor în științe medicale, directorul medical Dr. Sorin Petrea- medic primar chirurgie generala, Dr. Eduard Catrina – medic primar chirurgie generală, Dr. Mihaela Vilcu- medic primar chirurgie generala si Dr. Iulia Grigore – medic specialist ATI. Intervenția a avut loc ieri, iar astăzi primarul a venit cu un mesaj în care explică prin ce a trecut și îi mulțumește lui Dumnezeu pentru că a trecut cu bine peste această încercare.

ADVERTISEMENT

“Dragi prieteni, am traversat o perioadă foarte grea, în care problemele – deloc ușoare – de sănătate s-au suprapus peste cele din activitatea curentă de la Primărie, și acestea, deloc puține. Dupa ce am trecut, iata, cu ajutorul lui Dumnezeu, de situatii considerate de medici ca fiind extrem de dificile, pot spune cu mana pe inima ca in astfel de momente cobori cu adevarat cu picioarele pe pamant”, și-a început Gabriela Firea mesajul.

La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, inclusiv baietelului nostru Petru…

Gepostet von Gabriela Firea am Freitag, 28. Juni 2019

Prima reacție a Gabrielei Firea, după operație

“Te opresti din alergat, problemele care păreau de nerezolvat dispar si realizezi dintr-odată, extrem de clar, cât de importantă este sănătatea, atat de puțin luată în seamă atunci când te simți bine, dar și cât de importanți sunt oamenii de lângă tine. Eu am avut noroc! Mi-au fost aproape familia și colegii, care m-au ajutat să trec prin aceste încercări, precum și doctorii și întregul personal medical de la Cantacuzino, cărora le sunt profund recunoscătoare”, a mai spus Firea, pe contul său de socializare.

ADVERTISEMENT

Primarul a spus că la București a avut parte de un tratament excelent și spune că personalul medical din România merită toată încrederea. “Pot să le confirm celor care m-au sfătuit insistent să mă operez în străinătate că aici, la București , am avut parte de cel mai bun tratament, fapt confirmat și de reputații specialiști din Londra care m-au consultat recent. Sunt convinsă că acesta nu este un caz singular și că personalul medical din România merită tot respectul și încrederea noastră”

Îmi doresc să am o recuperare cât mai rapidă, pentru a mă putea întoarce cu forțe depline acasa, la copii, la Florin, sotul meu, omul pe care ma pot bizui in orice moment oricat de greu ar fi, la mama, fratii, cumnata si prietenii mei, adica in mijlocul intregii mele familii, care ma sustine de fiecare data neconditionat, dar si la Primărie, unde mă așteaptă colegii si o mulțime de proiecte și provocări. Le multumesc din suflet tuturor celor care mi-au transmis ganduri bune în aceste momente!
#cuDumnezeuinainte”, a mai scris Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT