News

Gabriela Firea și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei pentru anul 2020. Ce spune despre candidatura la prezidențiale

18.07.2019 | 14:43
Gabriela Firea sia anuntat candidatura la Primaria Capitalei pentru anul 2020 Ce spune despre candidatura la prezidentiale
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a anunțat astăzi că vrea un nou mandat la Primăria Capitalei și se va înscrie pentru alegerile din anul 2020. Primarul Bucureștiului a spus că îi iubește pe bucureșteni și cunoaște foarte bine nevoile acestora. Firea oferă astfel un răspuns la mult discutata dezbatere privind posibila sa candidatură la alegerile prezidențiale.

Gabriela Firea anunță că va candida din nou la primăria Bucureștiului și nu exclude nici prezidențialele

„Vreau să candidez pentru un nou mandat de primar al Capitalei, pentru că doresc să îmi finalizez toate proiectele, pentru că îi iubesc pe bucureșteni, pentru că foarte mulți bucureșteni merg afară și văd nivelul de acolo, iar eu îmi doresc să realizăm asta și la noi în București”, a spus Firea la „Marius Tucă Show”.

ADVERTISEMENT

Firea a mai spus că analizează și o candidatură independentă de PSD la alegerile prezidențiale din acest an, acesta fiind un semnal important pe care i-l arată șefei partidului din care face parte, Viorica Dăncilă. Ea a motivat faptul că va analiza și această variantă susținând că țara este mai mare decât granițele unui partid politic, dar a precizat și că va lua în calcul și opțiunea să fie susținută politic și să fie un candidat de centru-stânga.

“Aș candida la prezidențiale în condițiile în care aș fi considerată de către colegii mei din PSD, de către colegii de la ALDE și de către fostul nostru coleg Victor Ponta de la Pro România, dacă aș fi considerată cea mai bună soluție pentru centru-stânga”, a declarat Firea.

ADVERTISEMENT
Firea nu exclude o candidatură la prezidențiale. Sursa foto: b1.ro

Ion Țiriac a insistat să fie prezentă la evenimentul Simonei Halep de aseară

Gabriela Firea a mai vorbit și despre alte subiecte în cadrul emisiunii online de pe mediafax.ro. Primarul a mai vorbit și despre absența ei de pe Arena Națională la evenimentul organizat de ea ieri pe Arena Națională. Aceasta a spus că Ion Țiriac a insistat să se prezinte la eveniment și a asigurat-o că va urca cu ea pe scenă pentru a nu păți ce a pățit anul trecut, când lumea a huiduit-o copios.

„Domnul Ion Ţiriac poate confirma, m-a rugat să vin şi mi-a spus “intraţi cu mine”, pentru că eu, peste tot pe unde am fost în lume, oficialitatea care era acolo, primarul, intra, oferea şi pleca, nimeni nu avea de gând să stea jumătate de oră, că e normal. I-am spus (domnului Ţiriac -n.r.) “vă mulţumesc, dar consider că mai e de lucru, de aşteptat, până vom ajunge în acea normalitate în care să respectăm o personalitate care a fost aleasă“, pentru că eu nu am fraudat această poziţie”, a mai spus Firea la Marius Tucă Show.

ADVERTISEMENT