News

Gabriela Firea și Liviu Dragnea s-au împăcat: “E vorba de interesul oamenilor”

23.04.2019 | 17:35
Gabriela Firea si Liviu Dragnea sau impacat E vorba de interesul oamenilor
ADVERTISEMENT

Primarul general Gabriela Firea a anunțat că s-a împăcat cu liderul PSD Liviu Dragnea și că este obligată să lase la o parte orgoliile politice pentru a rezolva problemele de la Primăria Municipiului București.

Gabriela Firea și Liviu Dragnea s-au împăcat

Totodată, Firea a susținut că Primăria Capitalei se află într-o situație financiară instabilă, din cauza faptului că banii proveniți din impozitul pe venit se împart și cu primăriile de sector. Concluzia primarului este că la mijloc este vorba de interesul oamenilor, așa că cearta lor trebuie să se încheie aici.

ADVERTISEMENT

„Că ne certăm între noi este una și poate peste 8-9 luni ne împăcăm, dar deasupra tuturor scandalurilor stă interesul cetățenilor. Poate că ești primar, ministru, consilier, premier, președinte de partid sau al unei Camere a Parlamentului, dar când este vorba despre interesul cetățeanului trebuie să trecem peste toate.

Gabriela Firea și Liviu Dragnea s-au împăcat: “E vorba de interesul oamenilor”
Cei doi au pus interesul oamenilor mai presus ce orgoliile politice

Cei doi au ajuns la un consesc de dragul cetățenilor

Dacă aș fi procedat altfel, cu siguranță chiar cetățenii ar fi considerat și mi-ar fi spus mâine, poimâine că pun deasupra interesului lor, supărările mele, emoțiile mele, iar asta nu este în interesul cetățenilor. În ceea ce îi privește pe bucureșteni las totul de la mine pentru a putea debloca proiectele din București (…) Las la o parte orgoliul politic și nu voi ezita să merg acolo unde trebuie să merg, fără a-mi călca în picioare principiile, pentru a rezolva situația din Primăria Capitalei”, a declarat Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

De altfel, o posibilă împăcare se contura încă de la începutul lunii martie, când Dragnea afirma public faptul că relația lui cu Gabriela Firea este în refacere. Mai mult, liderul PSD susținea că sunt mai multe lucruri care îi unesc decât care îi despart. De asemenea, șeful PSD preciza că din partea sa este o deschidere totală și, dacă el ori PSD ar fi trebuit să facă ceva mai multe pentru Capitală, atunci vor face.