ADVERTISEMENT
News

Gabriela Firea și Nicușor Dan, schimb inedit de SMS-uri. Puțini se așteptau la asta: „Glumițe și zâmbete”

Autor: Flaviu Popa | 10.09.2020 | 23:13
Gabriela Firea și Nicușor Dan, schimb inedit de SMS-uri. Puțini se așteptau la asta: „Glumițe și zâmbete”
Gabriela Firea a avut un schimb de SMS-uri cu Nicușor Dan. Foto: Hepta

Gabriela Firea și Nicușor Dan se tachinează cu fiecare ocazie, chiar și departe de ochii lumii.

ADVERTISEMENT

Firea a dezvăluit la Antena 3 că a fost provocată de Nicușor Dan, prin intermediul unui SMS, la o dezbatere publică.

Candidatul PSD la Primăria Capitalei s-a amuzat pe seama lui Nicușor Dan și a dezvăluit că nu se teme de o astfel de dezbatere.

ADVERTISEMENT

Schimb amuzant de SMS-uri între Gabriela Firea și Nicușor Dan

Mai mult, discuțiile dintre cei doi au continuat prin SMS. Firea i-ar fi urat lui Nicușor Dan mult succes pentru locul secund și a refuzat în cele din urmă o dezbatere cu un candidat pe care îl consideră inferior.

Mi-a dat azi-dimineață un mesaj, un SMS, era semnat de dânsul, la ora 10.00, că mă invită la 11.00 la o dezbatere la un depou STB, că aflase că merg acolo. Cred că sunt șicane. E sfătuit de consilierii săi să mă șicaneze. Pe mine mă amuză. Consilierii săi îl sfătuiesc să faca o astfel de guerillă.

ADVERTISEMENT

M-am bătut eu cu domnul Basescu, care era președinte și care m-a amenințat că nu o să-mi mai vină soțul acasă și nu mă bat cu domnul Dan, care s-a ascuns 3 luni în starea de urgență?

I-am răspuns la SMS. I-am răspuns că dacă stă atât de bine în sondaje, așa cum zice Orban, de ce mai vrea întâlnire cu mine? I-am răspuns râzând, cu emoticoane.

ADVERTISEMENT

De ce sunteți atât de disperat să va întâlniți cu mine dacă vă susțin 3-4 partide, instituțiile? Cu glumițe, zâmbete. Trebuie să fim relaxați, cu moral bun, altfel ne îmbolnăvim. Am semnat Gabriela Firea, viitorul primar. Succes la locul 2”, a declarat Gabriela Firea.

Sondajele sunt neclare când vine vorba de cine va câștiga Primăria Capitalei. Așa cum e „normal”, câștigător în sondaje e acel candidat care comandă sondajul, cert e că diferența dintre cei doi e extrem de mică, astfel că totul va fi decis la limită în 27 septembrie, în funcție de prezența la vot.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!