News

Gabriela Firea și Nicușor Dan vor participa la o dezbatere televizată, înainte de alegerile locale

15.09.2020 | 16:02
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea și Nicușor Dan vor participa la o dezbatere televizată, înainte de alegerile locale, cu toate că puține lume credea că acest lucru mai este posibil.

Gabriela Firea a acceptat, în cele din urmă, o dezbatere televizată cu contracandidatul Nicușor Dan, astfel că bucureștenii se vor putea convinge cine le merită votul.

ADVERTISEMENT

Primarul PSD îl ironiza pe Dan în urmă cu câteva zile, când lăsa de înțeles că nu va accepta niciodată o confruntare cu candidatul USR și PNL.

Gabriela Firea a acceptat să se întâlnească cu Nicușor Dan într-o dezbatere televizată

Firea a dezvăluit că Nicușor Dan i-a dat un SMS prin care a provocat-o la „duel”, însă l-a refuzat ironic, considerând că nu este un adversar pe măsura ei.

ADVERTISEMENT

Mi-a dat azi-dimineață un mesaj, un SMS, era semnat de dânsul, la ora 10.00, că mă invită la 11.00 la o dezbatere la un depou STB, că aflase că merg acolo. Cred că sunt șicane. E sfătuit de consilierii săi să mă șicaneze. Pe mine mă amuză. Consilierii săi îl sfătuiesc să faca o astfel de guerillă.

M-am bătut eu cu domnul Basescu, care era președinte și care m-a amenințat că nu o să-mi mai vină soțul acasă și nu mă bat cu domnul Dan, care s-a ascuns 3 luni în starea de urgență?

ADVERTISEMENT

I-am răspuns la SMS. I-am răspuns că dacă stă atât de bine în sondaje, așa cum zice Orban, de ce mai vrea întâlnire cu mine? I-am răspuns râzând, cu emoticoane.

De ce sunteți atât de disperat să va întâlniți cu mine dacă vă susțin 3-4 partide, instituțiile? Cu glumițe, zâmbete. Trebuie să fim relaxați, cu moral bun, altfel ne îmbolnăvim. Am semnat Gabriela Firea, viitorul primar. Succes la locul 2”, a declarat Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Gabriela Firea a decis într-un final să accepte o dezbatere televizată cu Nicușor Dan, probabil și după ce s-a uitat pe sondaje și a văzut că Dan are prima șansă în ochii caselor de pariuri.

Așadar, conform stiripesurse, Nicușor Dan și Gabriela Firea se vor înfrunta pe Realitatea PLUS, în 23 septembrie.

Am acceptat invitaţia adresată de postul TV Realitatea Plus de a participa la o dezbatere faţă în faţă cu Gabriela Firea, pe 23 septembrie. Presupun că şi contracandidata mea a primit o invitaţie similară şi sper să confirme participarea. A refuzat dezbaterile propuse de mine la sediul Primăriei, a refuzat dezbaterea la o autobază STB (locaţie propusă chiar de ea!), va refuza şi o dezbatere standard la televiziune?”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Gabriela Firea a ridicat mănușa și a acceptat, la rândul ei, provocarea lui Nicușor Dan. „Abia aștept dezbaterile de săptămâna viitoare!? În patru, trei, doi, cât și cum vor dori! Nu uitați, televiziunea e prima mea dragoste profesională!?❤️ De obicei, sunt invitați susținători. Să vină fiecare cu cine vrea, cu apropiați. Sigur candidatul Dreptei Aproape Unite vine cu fratele lui – Câine! Interlopul din parc! Vin și eu cu Billy! Ras, tuns, frezat! Că doar iese in lume!”, a scris primarul pe Facebook.

Mai mult, dezbaterea ar putea avea un participant surpriză, în persoana lui Traian Băsescu. „Vreau o întâlnire cu doamna Firea şi cu Nicuşor Dan. Le-ar prinde bine. Ar avea ce să înveţe”, a transmis candidatul PMP la Primărie.

ADVERTISEMENT