Alegeri 2024

Gabriela Firea spune că este susținută „total” de Marcel Ciolacu la PMB. „Bucureștenii au fost pedepsiți destul în acești ultimi patru ani”

Gabriela Firea: „Avem susținerea totală a președintelui Marcel Ciolacu”. Candidatul PSD la Primăria Capitalei îl atacă din nou pe Nicușor Dan
30.04.2024 | 20:02
Gabriela Firea spune ca este sustinuta total de Marcel Ciolacu la PMB Bucurestenii au fost pedepsiti destul in acesti ultimi patru ani
Firea spune că se bazează întrutotul pe premierul Ciolacu și pe Guvern
ADVERTISEMENT

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a spus, marți, că echipa social-democrată va transforma Bucureștiul dintr-un „oraș abandonat” într-o „Capitală europeană” și că vor continua toate proiectele acum blocate.

Gabriela Firea: „Bucureștenii au fost pedepsiți destul în acești ultimi patru ani”

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a afirmat, marți, că bucureștenii au fost „pedepsiți” în mandatul actualui primar general, Nicușor Dan, și că este nevoie de mai mult pentru oraș

ADVERTISEMENT

„Bucureștenii au fost pedepsiți destul în acești ultimi patru ani! A fost suficientă mizerie, nepăsare, indolență și destul ritm de melc. Este nevoie de mai mult! ”, a scris Gabriela Firea pe contul Facebook.

Președintele PSD București a spus că echipa social-democrată este pregătită să schimbe radical Bucureștiul, de la stadiul de oraș „abandonat” de actuala administrație, potrivit lui Firea, la statului de capitală europeană.

ADVERTISEMENT

„Echipa social-democrată este pregătită se transforme Bucureștiul dintr-un oraș abandonat, într-o Capitală europeană!”, scrie Firea. Gabriela Firea a anunțat că echipa PSD ca continua o serie de proiecte care se află blocate sau care au fost închise, „din orgoliu politic”.

Prioritățile echipei social-democrate

Printre ele, priorități sunt Spitalul Metropolitan, pasaje, poduri, extinderi de drumuri, consolidarea imobilelor cu risc seismic. „Continuăm toate proiectele pentru oameni care au fost înghețate sau închise din orgoliu politic. Spitalul Metropolitan, consolidarea clădirilor cu risc seismic, podurile, pasajele și lărgirile de drumuri lăsate în proiecte la cheie în urmă cu patru ani sunt printre priorități”, scrie Gabriela Firea.

ADVERTISEMENT

Cu Daniel Băluță și Robert Negoiță

Gabriela Firea a mai spus că va dezvolta infrastructura metroului bucureștean, împreună cu primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, care este șeful campaniei ei electorale. În privința dezvoltării infrastructurii rutiere, Gabriela Firea se bazează pe primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

„Împreună cu Daniel Băluță, primarul Sectorului 4, șeful campaniei electorale și îi mulțumesc pentru asta, voi dezvolta infrastructura de metrou din București. Așa cum, alături de primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, mă voi concentra pe dezvoltarea infrastructurii rutiere”, arată președintele PSD București.

ADVERTISEMENT

Susținerea „totală” din partea lui Marcel Ciolacu

Gabriela Firea mai spune că beneficiază de susținerea „totală” a liderului PSD, premierul Marcel Ciolacu, și că ,împreună cu executivul, Bucureștiul se poate dezvolta.

„Avem susținerea totală a președintelui PSD Marcel Ciolacu și certitudinea că împreună cu Guvernul României vom putea dezvolta Capitala. Pe 9 iunie, trebuie să fim ÎMPREUNĂ, să reluăm construcția ‘Orașului dorit de oameni’!

Echipa consilierilor general social-democrați – ingineri, juriști, profesori, cadre medicale, economiști, specialiști în administrație publică sau comunicare – vor fi sprijinul bucureștenilor!”, încheie Firea.

 

 

ADVERTISEMENT
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce...
Umbra lui Putin în România. Un cunoscut expert în securitate explică de ce am devenit o țintă pentru spionajul rusesc
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş...
Primarul din Cernavodă, luat la bătaie în plină stradă de preotul din oraş şi de o femeie care ar fi amanta acestuia
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul...
Mihaela Borcea ajunge din nou în faţa altarului, la 12 ani de divorţul dureros de Cristi Borcea: Nu poţi trăi în păcat!
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile...
Brazilianca Izabel Goulart și-a expus posteriorul pe covorul roșu de la Cannes! Imaginile cu ținuta ei fac acum înconjurul internetului / Foto
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Bomba anului în lumea mondenă. Pe cine a refuzat Cătălin Botezatu
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
Lovitură devastatoare pentru Halep. Anuntul care-i demolează definitiv cariera
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare...
INTERVIU | Războiul pentru controlul minților dintre Moscova și Kiev. Expertă în dezinformare din Ucraina: „Am auzit în mai multe rânduri în România narațiuni tipic rusești”
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol...
Filmul genial de pe Netflix cu cel mai frumos actor turc în rol principal. Are o poveste emoționantă și a fost văzut deja de milioane de oameni