News

Gabriela Firea spune ce se întâmplă între Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă: “Să nu ne pripim”

26.04.2019 | 20:39
Gabriela Firea spune ce se intampla intre Liviu Dragnea si Viorica Dancila Sa nu ne pripim

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, vorbește despre relația pe care o au cu adevărat Viorica Dăncilă și liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Aceasta a discutat despre zvonurile numeroase care spun că ar exista anumite tensiuni între premierul României și președintele PSD.

Gabriela Firea a vorbit despre relația dintre Dragnea și Dăncilă

Primarul general al Capitalei a discutat despre zvonurile apărute care spun că Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea ar avea anumite tensiuni. Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, vorbește despre relația pe care o au cu adevărat Viorica Dăncilă și liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Aceasta a discutat despre zvonurile numerase care spun că ar exista anumite tensiuni între premierul României și președintele PSD.

”Nu știu detalii de ceea ce se întâmplă acum. În primul rând responsabilitatea pe care o are doamna prim-ministru în ceea ce privește actul de guvernare, cu faptul că este un om de echipă și relația pe care o are cu domnul Dragnea, zic eu bună. Eu nu cred că se va ajunge la o situație similară cu a noastră în ceea ce îi privește pe doamna Dăncilă și pe domnul Dragnea. Eu cred că toți învățăm din greșelile noastre și cred că ar fi păcat să se repete un nou episod Firea – Dragnea, Dragnea – Dăncilă, nu. Eu cred că se va trece. Dacă prim-ministrul nu s-ar simți confortabil cu un tip de decizie guvernamentală, până la urmă nu e o tragie. Să nu ne pripim”, a spus Gabriela Firea, în emisiunea ”100 de minute”, de la Antena 3.

Gabrila Firea, despre relația dintre Dragnea și Dăncilă
Gabrila Firea, despre relația dintre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă

Firea, relație tensionată cu Liviu Dragnea?

Din păcate, zvonurile nu s-au oprit aici. Situații precedente au adus ipoteza că între Gabriela Firea, primarul general al Capitalei și Liviu Dragnea, președintele Patrtidului Social Democrat, ar avea parte de multe tensiuni. Gabriela Firea a vorbit la ANtena 3 despre împăcarea cu liderul PSD. ”În acea perioadă de spitalizare au fost mesaje de însănătoșire grabnică și de la colegii din politică: domnul Tăriceanu m-a sunat și nu am putut vorbi, mi-a lăsat mesaj, domnul Dragnea mi-a lăsat mesaj. Mi se pare omenesc. În ceea ce mă privește sunt un om educat și am răspuns ”Mulțumesc”.

În acea perioadă au avut loc primele discuții, iar după externare a avut loc o discuție telefonică de a reporni proiectele și relația dintre Primăria Capitalei și Guvern. Nu poți să refuzi așa ceva. Aș fi pusă la colț, dacă aș întoarce spatele ajutorului ministerelor. Am pus întotdeauna interesul oamenilor înaintea celui care să mă reprezinte pe mine. Am reflectat, m-am gândit, m-am sfătuit. Toți vorbesc despre faptul că am fost certați și ne-am împăcat ca doi iubiți.”