ADVERTISEMENT
News

Gabriela Firea: ”Sunt comparată cu primari care au trei-patru mandate”. Ce își dorește de la bucureșteni

Autor: Robert Cristea | 24.09.2020 | 23:24
Gabriela Firea: ”Sunt comparată cu primari care au trei-patru mandate”. Ce își dorește de la bucureșteni
Gabriela Firea: ”Sunt comparată cu primari care au 3,4 mandate”. Sursa Foto: Inquam Photos/ Alexandru Busca

Gabriela Firea încearcă să obțină duminică, 27 septembrie, un nou mandat la alegerile locale. Actualul primar crede că oamenii ar trebui să fie mai mulțumiți de București.

ADVERTISEMENT

”Chiar dacă sunt probleme, probleme sunt peste tot. Se fac comparații nedrepte”, a afirmat Firea la Antena3.

Candidatul propus de PSD la primărie consideră că nu este corect să fie analizată munca ei din 4 ani cu munca altor primari care ”au trei-patru mandate”.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea: ”Am făcut câte se puteau face” în 4 ani

”Mi-aș dori să fim mai mandri de orașul nostru. Oamenii compară mereu. Eu sunt comparată cu primari care au 3,4 mandate”, a spus Gabriela Firea

Actualul primar consideră că Bucureștiul este pus sub o lupă și oamenii tind să critice mult mai ușor orice lucru făcut în Capitală.

”Dacă e un concert la Cluj e bine, dacă e la București e cheltuială,” a adăugat primarul.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a fost prinsă în scandaluri și răfuieli cu Nicușor Dan. Vă reamintim că, astăzi, candidatul dreptei a fost la palatul Cotroceni pentru o întâlnire cu Klaus Iohannis. Acest lucru a fost taxat imediat de Marcel Ciolacu, liderul PSD.

„Cred că la Cotroceni s-a făcut un sediu de campanie. Dacă dumneavoastră vi se pare normal ca preşedintele României să transforme această oborabilă instituţie în sediu de campanie, atunci asta e România normală pe care ne-a promis-o.

ADVERTISEMENT

Eu ştiţi ce întrebare aş avea la domnul Iohannis? Timp de 4 ani de ce nu a chemat-o niciodată pe Gabriela Firea să îl intereseze problemele bucureştenilor şi cum să se implice un preşedinte în haină constituţională şi să ajute problemele bucureştenilor şi cu două zile înainte chemi la Cotroceni şi te transformi în sediu de campanie?”, a afirmat Marcel Ciolacu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!