News

Gabriela Firea, susținută de un fost lider al PSD. ”Sper că va câștiga din nou!”

01.09.2020 | 19:22
Gabriela Firea sustinuta de un fost lider al PSD Sper ca va castiga din nou
ADVERTISEMENT

Primarul General Gabriela Firea a primit susținerea publică a unui fost lider PSD, înaintea alegerilor locale de la sfârșitul acestei luni.

Viorica Dăncilă, fost președinte al PSD și premier al României, a anunțat pe o rețea de socializare că o susține pe Gabriela Firea pentru un nou mandate de Primar General al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Potrivit Vioricăi Dăncilă, “PSD va fi din nou victorios în Bucureşti” la alegerile din 27 septembrie. Fostul premier a făcut și o aluzie la ceea ce s-a întâmplat ieri în Parlament, la moțiunea de cenzură.

Gabriela Firea, susținută de Viorica Dăncilă

”Suntem în campanie electorală, deci nu acum e momentul pentru a discuta ce s-a întâmplat ieri în Parlament cu moțiunea de cenzură a PSD. Vom avea timp de acest lucru după 27 septembrie, vom vedea cine și cum a greșit”, a scris Viorica Dăncilă pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Fostul premier al PSD a subliniat că până la alegerile din 27 septembrie, partidul trebuie să se concentreze pe mobilizarea membrilor săi pentru scrutinul local și combaterea adversarilor social-democraților.

”Văd că unul dintre acești adversari – un independent susținut de actualii guvernanți pentru Primăria Capitalei – crede că își poate acoperi lipsa de idei și proiecte cu atacuri la PSD și la guvernul pe care l-am condus. Îi spun că mai bine ar face o analiză cinstită a celor 10 luni de guvernare liberală și va vedea exact ce catastrofal e bilanțul celor pe care se bazează în alegeri”, a precizat Viorica Dăncilă pe pagina ei de socializare.

ADVERTISEMENT

”Succes, Gabi!”

De asemenea, ea a scris că speră ca Nicușor Dan – al cărui nume nu l-a scris, dar l-a numit ”independent de dreapta” – să piardă alegerile din 27 septembrie și Gabriela Firea să câștige din nou scrutinul local.

”O susțin pe Gabriela Firea și sunt convinsă că bucureștenii apreciază ceea ce ea și echipa PSD București au făcut pentru Capitala României. PSD va fi din nou victorios în București. Succes, Gabi!”, a încheiat Viorica Dăncilă.

ADVERTISEMENT

Considerată o creație și o marionetă a lui Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă a condus guvernul României până în toamna anului trecut, când a fost demisă în urma unui vot în Parlamentul României, și a fost înlocuită de liberalul Ludovic Orban, chiar înaintea alegerilor prezidențiale la care s-a înscris.

La scrutinul prezidențial de anul trecut, la care la rândul ei a primit sprijinul necondiționat al Gabrielei Firea, Viorica Dăncilă a pierdut fără drept de apel, la o diferență uriașă, în fața președintelui în funcție, Klaus Iohannis.

Mai mult, după ce a pierdut alegerile pentru Președinția României, Viorica Dăncilă a fost înlăturată în foarte scurt timp și de la șefia Partidului Social Democrat și înlocuită cu actual președinte social-democrat, Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT