Life

Gabriela Firea, ținută spectaculoasă la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase. Cum s-a îmbrăcat fostul primar al Capitalei

Gabriela Firea a fost invitată la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase, Mihnea, unde a furat toate privirile datorită vestimentației sale.
06.09.2021 | 16:05
Gabriela Firea tinuta spectaculoasa la nunta fiului cel mic al lui Adrian Nastase Cum sa imbracat fostul primar al Capitalei
Gabriela Firea, ținută spectaculoasă la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase. Cum s-a îmbrăcat fostul primar al Capitalei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul primar al Capitalei nu a ratat nunta lui Mihnea Năstase cu Corina Corolevschi, o fostă campioană la probe de viteză, fiica unui om de afaceri bogat, dar discret din Constanța. Cei doi se iubesc de 6 ani.

Gabriela Firea a ales cu această ocazie specială o ținută spectaculoasă. Fosta jurnalistă a optat pentru o rochie lungă până-n pământ de culoare neagră, cu aplicații din dantelă în zona bustului și în talie.

ADVERTISEMENT

Ce ținută a purtat Gabriela Firea la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase. A atras toate privirile

Rochia a fost accesorizată cu câteva bijuterii fine în zona gâtului, dar și cu două brățări, care de asemenea, nu au ieșit foarte mult în evidență. Chiar și așa Gabriela Firea a atras toate privirile.

De asemenea, politicianul nu a uitat nici de partenerul ei de viață, Florentin Pandele cu care s-a asortat. Primarul orașului Voluntari a ales pentru eveniment un costum clasic negru.

ADVERTISEMENT

„Și au trăit fericiți, până la adânci bătrâneți❤️ Casă de piatră, Corina și Mihnea! Să fiți fericiți și binecuvântați!”, a scris fosta jurnalistă în mediul online.

Postarea Gabrielei Firea a fost lăudată de internauți, dar mai ales ținuta purtată în seara zilei de sâmbătă, 4 septembrie, la nunta celor doi miri, ce s-a desfășurat la Clubul Diplomaților.

ADVERTISEMENT

Fostul primar al Capitalei a primit foarte multe mesaje din partea celor care o urmăresc pe pagina de Facebook, acolo unde a publicat mai multe poze de la evenimentul din weekend.

Gabriela Firea, Florentin Pandele și Corina Corolevschi
Ținuta purtată de Gabriela Firea la nunta lui Mihnea Năstase cu Gabriela Firea, Florentin Pandele și Corina Corolevschi. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Gabriela Firea, acuzată de manipulare de Adrian Năstase. Ce s-a întâmplat între ei

Invitația la nunta fiului cel mic al lui Adrian Năstase a avut loc în ciuda faptului că în trecut politicianului l-a acuzat pe fostul edil al Capitalei de manipulare.

ADVERTISEMENT

Declarația a venit după ce Victor Ponta ar fi cerut partidului 40 de locuri parlamentare pentru a-i sprijini candidatura.

„Dialogam cu Victor Ponta destul de prietenește, dar lucrurile s-au schimbat probabil pentru că domnul Ciolacu le-a spus că 40 de parlamentari e cam mult.

Nu s-au închis negocierile, mi-aș dori ca această alianță PSD – PRO România să se realizeze, dar pe sondaje realiste”, a spus Gabriela Firea la momentul respectiv.

ADVERTISEMENT