News

Gabriela Firea, un nou răspuns privind posibila candidatură la președinție: „PSD are de unde alege”

15.07.2019 | 12:23
Gabriela Firea un nou raspuns privind posibila candidatura la presedintie PSD are de unde alege

Primarul Municipiului București, Gabriela Firea, a vorbit din nou despre posibilitatea să fie desemnată drept candidatul PSD la alegerile prezidențiale care vor avea loc la sfârșitul acestui an. Firea a ținut să se ferească să dea un răspuns clar, dar a spus că social-democrații au de unde alege, în perspectiva alegerilor care vor avea loc în CEx-ul PSD-ului pentru nominalizarea candidatului social-democrat în cursa pentru Cotroceni.

Gabriela Firea, despre candidatura PSD la președinție

Gabriela Firea a vorbit cu jurnaliștii înainte de Comitetul Executiv al PSD: „Partea bună că PSD are de unde alege. Partea rea este că Iohannis e deja în campanie de 3 ani și va trebuie să recuperăm timpul pierdut. Mi-aș dori foarte mult să nu facem figurație în aceste alegeri și sunt unul dintre membrii PSD care își dorește să câștige aceste alegeri pentru oamenii de centru și de stânga din România. Dar mai întâi nu trebuie să țintim locul 2 sau locul 3, ci să avem obiectivul să câștigăm.”

Cât despre potențiala sa candidatură pentru a putea fi reprezentanta social-democraților în cursa pentru Cotroceni, Firea a spus: „Am primit mai multe telefoane în care mi s-a reproșat că nu vreau să mă implic, că mă bucur de încrederea românilor, că am un procent destul de mare și că vreau să îmi conserv acest procentaj doar pentru primăria Capitalei. Am reflectat, având în vedere că acest sfat vine de la oameni de încredere. În acest context am spus că vin la întâlnirile partidului deschisă unor discuții. Nu spun da sau nu. Mi-aș dori să fie o discuție reală cu primarii noștri, cu parlamentarii noștri”.