News

Gabriela Firea va candida din nou la Primăria Capitalei: „Următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”

Gabriela Firea anunță că în 2024 va candida pentru un nou mandat de primar general al Capitalei. Reprezentanta PSD susține că activitatea sa a fost întreruptă prin minciună.
02.01.2022 | 09:09
Gabriela Firea va candida din nou la Primaria Capitalei Urmatoarele doua mandate aici ma vad si aici am abilitati
Gabriela Firea va candida din nou la Primăria Bucureștiului. Foto: colaj Fanatik. Sursa: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fostul primar al Bucureştiului Gabriela Firea a declarat, la România TV, că în 2024 va candida din nou pentru postul de primar al Capitalei, funcție pe care a ocupat-o între 2016 și 2020.

Proaspăt aleasă în fruntea Ministerului Familiei, Gabriela Firea nu renunță la visul unui nou mandat de primar general al Capitalei, susținând că este păcat că s-a întrerupt activitatea ei la primărie „prin minciună și prin fraudă”.

ADVERTISEMENT

Gabriela Firea a fost primar al Bucureștiului în perioada iunie 2016-octombrie 2020. Aceasta a pierdut alegerile precedente la o diferență de aproximativ 32 de mii de voturi.

Gabriela Firea va candida din nou la Primăria Capitalei. Atac la adresa lui Nicușor Dan: „Am senzaţia că nu-i pasă de oameni”

sondaj Nicusor Dan
Gabriela Firea și Nicușor Dan

”Vreau să fiu sănătoasă, şi eu, şi colegii, şi familia să candidez în 2024 când sunt alegeri europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale, să candidez la alegerile locale pentru un nou mandat de primar general, să finalizez proiectele începute şi abandonate de domnul Nicuşor Dan şi să recuperez întârzierile lui pentru că a dovedit că nu cunoaşte administraţie, nu vrea oameni buni în jur şi am senzaţia că nu-i pasă de oameni. Dacă i-ar păsa, ar lua nişte măsuri bune”, a a declarat Gabriela Firea, sâmbătă seară, la România TV, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Referitor la posibilitatea de a candida la Președinție în 2024, Gabriela Firea a precizat că în PSD sunt „colegi foarte bine pregătiți”, iar pentru următoarele două mandate se vede în fruntea Primăriei din București.

„Cred că menirea mea este aceea de a rezolva lucuri de sistem din Capitală. Este păcat că s-a întrerupt activitatea mea prin minicună, fraudă, manipulare.

ADVERTISEMENT

Lucrurile mergeau mai bine în perioada asta, şi mai am multe de spus din punct de vedere administrativ. Ce se va întâmpla peste nişte ani, nu putem spune, dar următoarele două mandate aici mă văd şi aici am abilităţi”, a explicat Gabriela Firea.

Gabriela Firea vrea la Primăria Capitalei. Nu va candida la Președinție în 2024

Gabriela Firea, anunțul care îi dă fiori lui Nicușor Dan! Firea
Sursa foto – ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

Gabriela Firea nu exclude posibilitatea de a candida la Președinție în viitor, dar acest lucru nu se va întâmpla cu siguranță la alegerile din 2024.

ADVERTISEMENT

„Avem colegi foarte bine pregătiţi, care vor participa la o cursă internă pe sistem american şi vom avea un candidat bun şi pentru alegerile prezidenţiale, pe care eu îl voi susţine sper din postura de primar general, pentru că, la momentul prezidenţialelor, vor fi fost depăşite cele locale”.

ADVERTISEMENT