Life

Gabriela Lucuțar, adevărul despre divorț. Ce s-a întâmplat între Regina Întunericului și fostul ei soț, de fapt: ”L-am iertat”

Gabriela Lucuțar a spus adevărul despre divorț. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Regina Întunericului și fostul ei soț. Au fost căsătoriți timp de 20 de ani.
27.06.2024 | 20:16
Gabriela Lucutar adevarul despre divort Ce sa intamplat intre Regina Intunericului si fostul ei sot de fapt Lam iertat
Gabriela Lucuțar a vorbit despre divorțul de fostul soț. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Lucuțar a spus adevărul despre divorț. Regina Întunericului a vorbit despre ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și fostul ei partener de viață. Cei doi au fost căsătoriți timp de două decenii.

Gabriela Lucuțar, adevărul despre divorț

În prezent, Gabriela Lucuțar este o femeie singură. După o căsnicie de 20 de ani, ea și soțul ei, Romeo Constantin Lucuțar, au decis să divorțeze.

ADVERTISEMENT

Cei doi au divorțat la notar, pe cale amiabilă. A avut loc și partajul, iar averea pe care au avut-o de împărțit a fost în valoare de aproximativ 2,7 milioane de euro.

Gabriela Lucuțar a rămas cu 30% din această avere, precum și cu firma de pompe funebre, care a făcut-o cunoscută. Acum ceva timp, Regina Întunericului a vorbit despre relația cu fostul soț.

ADVERTISEMENT

Invitată în podcastul “Fiță cu Adiță”, Gabriela Lucuțar a dat de înțeles, la un moment dat, că a existat infidelitate din partea fostului partener de viață. Atunci, femeia de afaceri a spus că este dispusă să-l ierte.

“Tu, în primul episod, mi-ai spus așa: ‘recunosc, m-a înșelat soțul. Dar l-am iertat, am mai dat o șansă’ și am spus: ‘Ai grijă, că e cu dus și întors’. Tu îl mai iubești, ascultă.

ADVERTISEMENT

Tu încă mai ții la el, mai simți acolo ceva pentru el. Dacă vine acum la tine, de nu te bagi pe el. (…) I-ai mai da o șansă?”, i-a sus Adiță Voicu Reginei Întunericului.

Acum, Gabriela Lucuțar nu mai vrea să vorbească despre momentul respectiv, dar acum spune că nimeni nu a avut vreo legătură cu divorțul dintre ea și Romeo Constantin Lucuțar.

ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri a spus că ea și fostul soț vedeau lucrurile diferit, așa că au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, aceasta spune că se simte foarte bine și că decizia despărțirii a fost cea corectă.

“Nu vreau să mai vorbesc despre acel moment. Ceea ce pot să spun eu acum este că nici bărbații și nici femeile nu au fost implicați. Nu a fost infidelitatea motivul adevărat al divorțului.

Pur și simplu, am constat că noi nu mai eram pe aceeași lungime de undă și, prin urmare, drumurile noastre s-au separat.

Mie îmi este foarte bine așa. Eu sunt convinsă că, până la urmă, am luat decizia care trebuia, decizia corectă”, a spus femeia de afaceri, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: