Life

Gabriela Oțil, în rochie de mireasă. Vedeta a făcut noi dezvăluiri despre nunta cu Dani Oțil: ”Nu ne caracterizează”

Gabriela Oțil, surprinsă în rochie de mireasă. Ce dezvăluiri a mai făcut despre nunta cu prezentatorul de la Antena 1, Dani Oțil.
24.05.2023 | 12:22
Gabriela Otil in rochie de mireasa Vedeta a facut noi dezvaluiri despre nunta cu Dani Otil Nu ne caracterizeaza
Gabriela Oțil se va căsători religios anul acesta cu Dani Oțil. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Oțil a fost surprinsă în rochie de mireasă, înainte de nunta cu Dani Oțil, faimosul prezentator al emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”. Cu aceasta ocazie, modelul a oferit și noi detalii despre cununia religioasă, care va avea loc în curând.

Gabriela Oțil, surprinsă în rochie de mireasă. Ce noi dezvăluiri a făcut despre nunta cu Dani Oțil

Gabriela Oțil și Dani Oțil sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. În curând, ei vor merge și în fața altarului pentru a-și uni destinele, după ce în 2021 s-au căsătorit civil, an în care a venit pe lume și fiul lor, Luca Tiago.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui eveniment monden, organizat recent, Gabriela Prisăcariu a atras toate privirile, afișându-se în rochie de mireasă. Nu a putut trece deloc neobservată, fiindcă îi venea foarte bine și mai ales că a defilat pe podium. Mulți deja și-au imaginat-o cum va arăta în ziua când se va căsători religios.

După eveniment, Gabriela Oțil a spus că ea deja și-a ales rochia de mireasă pentru clipa când va deveni soție cu acte-n regulă pentru Dani Oțil și că este foarte încântată de ceea ce și-a cumpărat. De asemenea, vedeta a mărturisit și că s-a ales și locația pentru nuntă.

ADVERTISEMENT

Petrecerea de nuntă a lui Dani Oțil și a frumosului model va fi într-un spațiu în aer liber, unde se va afla o piscină. Invitații nu vor fi într-un număr foarte mare, chiar dacă ei sunt persoane publice. Au decis să sărbătorească totul doar alături de familie, rude și prieteni.

”Da, am ales rochia de mireasă! Sunt foarte fericită de alegerea făcută și abia aștept să vină, e comandată. Nu vom avea mulți invitați, va fi o nuntă între prieteni. Mi-am dorit foarte mult să găsim o locație care să se desfășoare în aer liber, să fie la piscină. Nu ne dorim o nuntă mare în niciun caz, pentru că nu ne caracterizează”, a detaliat vedeta pentru Antena Stars, scrie Spynews.

ADVERTISEMENT

Vrea Gabriela Oțil să fie a doua oară mamă?

Pentru aceeași sursă, soția lui Dani Oțil a vorbit și despre posibilitatea de a deveni mamă a doua oară. Gabriela Oțil a precizat că ea și prezentatorul nu au luat în calcul, deocamdată, să-și mai mărească familia, mai ales că nopțile nu le dorm prea mult, din cauză că îi trezește fiul lor.

”Cred că o să răspund la întrebarea asta la fel! Când o să dormim pentru prima dată o noapte întreagă probabil că atunci ne vom gândi și la un al doilea copil”, a mai răspuns vedeta, al cărei fiu anul acesta va împlini doi ani.

ADVERTISEMENT

Gabriela Oțil și Dani Oțil s-au căsătorit civil în pandemie, în 2021. Atunci au stat departe de ochii curioșilor și au preferat să se bucure mai mult alături de cei dragi, de eveniment. În acea perioadă, Gabriela Oțil era însărcinată. Nași le-au fost Roxana Ionescu, fosta ”Mama Natură” de la emisiunea ”Ciao Darwin”, și soțul acesteia, afacerist, pe nume Tinu Vidaicu.

ADVERTISEMENT