Sport

Gabriela Perianu a făcut strategia pentru România – Ungaria! ”Să nu mai intrăm la fel de slab în meci”

12.12.2018 | 09:12
Gabriela Perianu a facut strategia pentru Romania  Ungaria Sa nu mai intram la fel de slab in meci

Interul echipei naționale de handbal feminin Gabriela Perianu a făcut strategia pentru meciul România – Ungaria, ultimul din faza grupelor principale de la Campionatul European din Franța, după victoria chinuită din întâlnirea cu Spania, scor 27-25. Elevelui lui Ambros Martin au nevoie de un rezultat de egalitate pentru a ajunge în semifinalele competiției.

”Am tot încercat să revenim la acel ritm, să nu mai avem căderi. Sper ca în disputa cu Ungaria să nu mai intrăm la fel de slab în meci, să trebuiască să alergăm noi după ele. Am un mic accident, dar nu e grav, o să-mi revin până la partida cu Ungaria”, a declarat pentru gsp.ro handbalista care la finalul jocului cu Spania avea mâna dreaptă bandajată într-un prosop.

Handbalistele din naționala României se bucură la finalul meciului câștigat cu Spania la Campionatul European
Handbalistele din naționala României se bucură la finalul meciului câștigat cu Spania la Campionatul European

Gabriela Perianu a făcut strategia pentru România – Ungaria: ”Nu e treaba noastră să facem calcule”

”Ne ajunge egalul? Nu contează asta, eu îmi doresc victoria. Nu e treaba noastră, a fetelor, să facem calcule. Staful tehnic, probabil, ne va transmite ce avem de făcut. Eu, repet, vreau doar victoria în meciul cu Ungaria şi cred în ea. Suntem motivate. Ce motivaţie mai mare trebuie decât aceea de a te califica în semifinale?”, a spus Gabriela Perianu, care a stabilit astfel strategia pentru întâlnirea România – Ungaria.

Jucătoarea care evoluează în Ungaria la Siofok crede că principalul atu al naționalei României este unitatea de grup: ”Când am venit în Franţa, am venit cu acest gând de a ajunge în semifinale. Dacă am reuşi, ar fi o bucurie enormă. România are forţa ei, a grupului. Unitatea noastră ne poate duce departe”.

Partida România – Unagria, din ultima etapă a grupelor principale de la Campionatul European de handbal feminin din Franța, se va disputa miercuri, de la ora 19:00. În cazul în care se va califica în semifinale, cel mai probabil adversar pentru ”tricolore” este Rusia, care și-a asigurat locul 1 în cealaltă grupă.