Life

Gabriela Porumbel de la Chefi la cuțite, dramă cumplită. Cu ce se confruntă fosta concurentă a lui Florin Dumitrescu

Gabriela Porumbel, fosta concurentă din emisiunea culinară „Chefi la cuțite”, trece prin momente neplăcute, tânără povestind drama prin care trece de ceva vreme.
20.05.2021 | 20:49
Gabriela Porumbel de la Chefi la cutite drama cumplita Cu ce se confrunta fosta concurenta a lui Florin Dumitrescu
ADVERTISEMENT

Participanta din echipa lui Florin Dumitrescu s-a înscris în show-ul culinar de la Antena 1 pentru a câștiga marele premiu, bani de care are mare nevoie pentru fiica sa, Antonia Maria, diagnosticată la câteva luni de la naștere cu probleme de sănătate.

Micuța are autism, motiv pentru care Gabriela Porumbel spera să plece acasă cu premiul de 30.000 de euro. Din păcate, șansele femeii de 29 de ani s-au spulberat în al șaptelea duel de la „Chefi la cuțite”, când a fost eliminată din emisiune.

ADVERTISEMENT

Gabriela Porumbel de la Chefi la cuțite, dramă de nedescris. Fiica sa are autism

„Nu sunt căsătorită cu acte, dar suntem împreună de mai bine de zece ani. Am o fetiță de cinci ani, o cheamă Antonia Maria. Este un copil minunat, am fost foarte fericiți și a fost foarte așteptată. 

Era foarte cuminte, nu prea plângea, adică nici nu prea se simțea în casă că am avea un copil. Și pe la opt luni am observat că nu mă privește, nu e atentă, e totul în lumea ei și atât. Și a fost groaznic, ca și când totul meu se terminase.

ADVERTISEMENT

Fetița mea a fost diagnosticată autism. Nu înțelegeam nimic, nici termenii medicali, nici ce urmează să se întâmple. Cu sacrificii am reușit să o facem să fie un copil care înțelege și se face înțeles.

Nu regret că am un copil cu autism, e un copil special, e un copil minunat”, a povestit fosta participantă Gabriela Porumbel în audițiile de la „Chefi la cuțite”.

ADVERTISEMENT

Autismul este o boală care necesită terapii speciale care, din nefericire, sunt extrem de costisitoare.

Din păcate, dezvoltarea copiilor care au această maladie nu marchează progrese considerabile, umbrindu-le șansa de a avea o viață cât de cât normală.

ADVERTISEMENT

Colegii din show-ul culinar de la Antena 1 care cunosc povestea Gabrielei Porumbel s-au mobilizat și sunt gata să o ajute pe fosta concurentă de la „Chefi la cuțite”.

Chef Florin Dumitrescu și alte persoane încearcă să convingă oamenii să se alăture cauzei sale și să facă donații. Bucătarii vor să strângă suma de 25.000 de euro, necesară pentru un transplant de celule stem, care ar urma să aibă loc la Viena.

La vârsta de 5 ani Antonia Maria are o întârziere de vorbire, tratamentele și terapia pentru această boală nefiind deloc ieftine.

ADVERTISEMENT