Life

Gabriela Prisăcariu a ironizat-o pe Mihaela Rădulescu, de față cu Dani Oțil: ”Bunica lui s-a mutat la Monaco”

Gabriela Prisăcariu a persiflat-o pe fosta iubită a partenerului de viață, nimeni alta decât Mihaela Rădulescu. Dezvăluirea a fost făcută în fața lui Dani Oțil.
11.04.2022 | 22:43
Gabriela Prisacariu a ironizato pe Mihaela Radulescu de fata cu Dani Otil Bunica lui sa mutat la Monaco
Gabriela Prisăcariu, roast pentru Dani Oțil și Mihaela Rădulescu. Ce a spus modelul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Modelul a ironizat-o pe fosta prezentatoare de la Ferma. Frumoasa blondină a acceptat propunerea de a face un roast în cadrul emisiunii iUmor, unde invitat special va fi duminică, 17 aprilie 2022, moderatorul de la Antena 1.

Gabriela Prisăcariu, roast pentru Dani Oțil și Mihaela Rădulescu. Ce a spus modelul

Gabriela Prisăcariu a adus în discuție povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Mihaela Rădulescu. Relația sentimentală dintre cei doi a durat 5 ani, în ciuda diferenței de vârstă, care este de aproximativ 11 ani.

ADVERTISEMENT

Soția prezentatorului de la Neatza a pregătit un text răutăcios care o are în prim-plan pe detectiva de la Masked Singer România. Modelul vorbește clar și răspicat despre legătura amoroasă dintre sportiv și fosta prezentatoare de la Ferma.

„Primul invitat la nuntă, pe listă, a fost Ristei. Este adevărat. Nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani… Scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco. Soacră-mea, am vrut să zic.

ADVERTISEMENT

Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viață, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, spune Gabriela Prisăcariu în emisiunea iUmor.

Gabriela Prisăcariu, replici dure la iUmor

„Gabriela, stai să o amușinăm pe aia anterioară”, este replica lui Mihai Bendeac, unul dintre jurații de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Delia a rămas la fel de blocată la auzul remarcii făcute de frumoasa blondină pe platoul de filmare, în schimb Dani Oțil nu a știut cum să reacționeze și pur și simplu și-a mușcat buza.

Îndrăgitul prezentator și om de afaceri spune că este în relații foarte bune cu Mihaela Rădulescu, cea care a făcut primul pas spre o poveste de dragoste intensă. La momentul respectiv frumoasa brunetă era pe punctul de a divorța.

ADVERTISEMENT

Deși au trecut mai mulți ani de când s-au despărțit cei doi păstrează legătura și chiar se sună la evenimente importante din viața lor, Dani Oțil având numai cuvinte de laudă pentru fosta parteneră de viață.

ADVERTISEMENT