Life

Gabriela Prisăcariu a născut. Cum se simte soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a născut cu puțin timp în urmă. Cum se simte soția lui Dani Oțil după ce băiețelul lor a venit pe lume.
11.09.2021 | 12:53
Gabriela Prisacariu a nascut Cum se simte sotia lui Dani Otil
Gabriela Prisăcariu a născut. Cum se simte soția lui Dani Oțil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a născut, în urmă cu puțin timp. Soția lui Dani Oțil a adus pe lume primul lor copil, un băiețel, iar cei doi sunt mai fericiți ca niciodată.

Partenera prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a dat vestea sarcinii în luna martie, împreună cu Dani Oțil. Fanii celor doi s-au bucurat foarte mult de această veste și au fost alături de ei în tot acest timp.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a născut. Cum se simte soția lui Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu a născut cu puțin timp în urmă. Soția lui Dani Oțil a adus pe lume un băiețel sănătos, iar cei doi părinți sunt în culmea fericirii.

În urmă cu câteva zile, cei doi au declarat că nu au reușit să aleagă un nume pentru copil, din cauza rudelor și a prietenilor. La momentul respectiv, aceștia și-au poreclit „Cârcel” bebelușul nenăscut.

ADVERTISEMENT

”M-am topit”, au fost cuvintele cu care Gabriela Oțil și-a anunțat fanii ca a născut un băiețel pe care, cu dragoste, îl ține în brațe în fotografia postată pe conturile ei de socializare, indicând totodată că se simte foarte bine după naștere.

Culmea, în timp ce Gabriela stătea cu copilul în brațe, acasă, Dani Oțil era preocupat de reclamele pe care le derulează, conform contractelor, pe conturile sale de socializare, postând, totuși, și o fotografie cu micuțul care a venit pe lume în mare secret.

ADVERTISEMENT
Fiu Dani Otil
Fiul lui Dani Otil si al frumoasei Gabriela Prisacariu Otil a venit pe lume Sursa foto: Facebook

Dani Oțil a vrrut discreție maximă la nașterea fiului său

„Dragii mei, trăiesc o dramă în prag de naștere a copilului. Trebui să vă mărturisesc că jumătate din numele pe care le-am pus pe o foaie de hârtie pentru copil…

Copilul nu are nume deocamdată, îl cheamă ‘Cârcel’, nume de cod, iar domnul doctor, care ne este și prieten, a scris în dreptul numelui pe fișe, copilul fără nume, căci a zis că nu poate, nu se cade să scrie ‘Cârcel’.

ADVERTISEMENT

Dar jumătate din numele pe care mi le-am propus sunt date de prietenii și rudele mele câinilor lor! Că nu le mai zice acum la câine Lăbuș, Rex sau Lesi, acum le zice Artur, nu mai poți”, a declarat Dani Oțil în carul matinalului de la Antena 1. 

De asemenea, prezentatorul a anunțat, în ediția de luni, 6 septembrie, că șansele ca micuțul să se nască în această săptămână sunt foarte mari.

„Săptămâna asta s-ar putea să nasc. Nu spun exact momentul. Cred că vine toată presa din Romania”, a dezvăluit colegul lui Răzvan Simion.

Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri despre sarcină

Gabriela Prisăcariu trăiește cele mai frumoase momente din viața ei. Deși a acumulat 20 de kilograme în timpul sarcinii, blondina este fericită că își poate strânge copilul în brațe. ț

„Fericită cu 20 de kilograme în plus”, a scris soția lui Dani Oțil pe rețelele de socializare.

Fotomodelul s-a confruntat cu câteva probleme în timpul sarcini, cum ar fi durerile de spate, dar soțul ei a ajutat-o să treacă peste ele.

Cei doi s-au căsătorit în luna mai, iar la eveniment au fost prezenți membrii familiilor lor, dar și prietenii apropiați. Vestea sarcinii au dat-o la finalul lunii martie, printr-un mesaj inedit postat pe contul lui Dani Oțil.

„Pt toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil…Pt toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre…Pt toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule…

Pt toți…hai ca am glumit…nu pt voi… Ci pentru noi…o să avem un copil”, a scris prezentatorul TV pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT