Life
notix pixel id

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, anunț important, la patru luni de când au devenit părinți. Ce decizie au luat

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au făcut un anunț important, la patru luni de când au devenit părinți. Iată ce decizie au luat în privința fiului lor.
13.01.2022 | 21:58
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, anunț important, la patru luni de când au devenit părinți. Ce decizie au luat
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, anunț important, la patru luni de când au devenit părinți. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au făcut un anunț în privința fiului lor, la patru luni de când au devenit părinți. Viața celor doi s-a schimbat complet de când s-a născut Luca Tiago.

Micuțul le-a adus multă fericire, însă acum sunt depășiți de situație și au nevoie de ajutor pentru a avea grijă de el, dar și pentru a se descurca cu sarcinile de cu zi.

Astfel, Gabriela Prisăcariu și prezentatorul de la Antena 1 sunt în căutarea unei bone pentru băiețelul lor.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțill, anunț important în privința fiului lor

Gabriela Prisăcariu a postat, pe rețelele sociale, un anunț în care îl laudă pe cel mic, scoțându-i în evidență calitățile. Soția lui Dani Oțil s-a filmat în timp ce îl ținea în brațe pe Luca Tiago.

“Bună! Voiam să vă spunem că noi ne căutam bonă! Ia uitați-vă ce adorabil sunt! Nici nu plâng, sunt cuminte.”, a spus fotomodelul pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Gabriela Prisăcariu și fiul ei
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil caută bonă pentru fiul lo. Sursa foto: Instagram

De când au devenit părinți, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil postează des imagini cu fiul lor în mediul online. În noiembrie, blondina s-a fotografiat cu fiul ei, în timp ce purtau același model de pijama.

Toată lumea a lăudat imaginea cu soția lui Dani Oțil și cu micuțul, iar prezentatorul a lăsat un comentariu amuzant, în stilul său caracteristic.

ADVERTISEMENT

Văzându-și fiul zâmbind, cu gropițe, colegul de platou al lui Răzvan Simion nu s-a putut abține de la glume.

“Are gropițe?! Acu’ văd. E închiriat pentru poză? Nu e al meu.”, a fost comentariul lăsat de Dani Oțil la fotografia postată de soția sa.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a născut pe 11 septembrie 2021, iar o lună mai târziu a avut loc botezul micuțului. În octombrie, Luca Tiago a avut parte de o ceremonie restrânsă, în familie, la care au participat și prieteni apropiați de-ai cuplului.

Gabriela Prisăcariu, criticată dur de fani, după ce a născut

La câteva săptămâni după ce a devenit mămică, Gabriela Prisăcariu a primit numeroase comentarii negative din partea internauților. Vedeta a reușit să dea jos rapid kilogramele acumulate în timpul sarcinii, motiv pentru care mai multe femei au criticat-o.

ADVERTISEMENT

Faptul că nu a acumulat prea multe kilograme în cele nouă luni de sarcină a ajutat-o să revină destul de repede la silueta de dinainte.

Blondina a avut un mesaj pentru cele care îi fac reproșuri și le-a spus să nu o mai urmărească, dacă sunt atât de deranjate de imaginile cu ea slabă.

“Am o întrebare pentru toate astea de vă frustează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată, îmi spuneați: «Lasă, c-o să te văd eu după ce faci un copil, dacă mai arăți așa»…

Unfollow, e simplu. Nu trebuie să mă urmăriți. Pa, la revedere.”, a spus atunci Gabriela Prisăcariu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri