Life

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, îngrijorați pentru fiul lor, în vârstă de doar patru luni. „Vomită tot ce mănâncă”

Gabriela Prisăcariu a povestit pe rețelele de socializare cu ce probleme se confruntă în ultima perioadă Luca Tiago, băiețelul ei și al lui Dani Oțil.
19.01.2022 | 18:16
Dani Otil si Gabriela Prisacariu ingrijorati pentru fiul lor in varsta de doar patru luni Vomita tot ce mananca
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au traversat o perioadă dificilă și au întâmpinat mai multe probleme cu fiul lor. Luca Tiago era foarte neliniștit și vomita tot laptele cu care era hrănit de către mama sa.

Frumoasa soție a realizatorului de televiziune le-a povestit celorlalte mămici, din comunitatea pe care și-a creat-o pe rețelele de socializare, cum se simte acum micuțul.

ADVERTISEMENT

Ce probleme are fiul lui Dani Oțil?

Gabriela Prisăcariu a publicat pe Instagram un videoclip cu micuțul Luca Tiago, care dormea de unul singur în pătuțul său. Pentru că urmăritoarele sale au fost curioase cum a reușit să-l învețe pe cel mic acest lucru, soția lui Dani Oțil a ținut să precizeze că situația nu este așa de ușoară precum pare.

Gabriela Prisăcariu a revenit cu o serie de filmulețe, în care a povestit problemele cu care s-a confruntat zilele trecute. Băiețelul a fost foarte agitat și vomita tot laptele cu care era hrănit.

ADVERTISEMENT

Faptul că Luca Tiago nu creștea deloc în greutate, i-a determinat pe proaspeții părinți să ceară sfatul medicului pediatru.

„Și pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, am început să-i dau și formulă, în completare. Suntem la a treia formulă. De două zile mănâncă băiatul meu. Nu l-am văzut de când s-a născut el să mănânce așa.

ADVERTISEMENT

Cred că și asta l-a calmat. Mă gândesc că îi era foame, pentru că nu mânca. Și când mânca, vomita. De două zile mănâncă din 3 în 3 ore. E mai liniștit, mă gândesc că de asta era agitat și plângea, pentru că avea burtica goală.”, a povestit proaspăta mămică.

Gabriela Prisăcariu a fost criticată de urmăritorii săi

În timp ce unele mămici care i-au ascultat Gabrielei Prisăcariu povestea i-au fost alături și i-au oferit sfaturi care au funcționat pentru ele, au existat și persoane care au pus-o la zid pentru decizia de a nu-l alăpta exclusiv la sân pe Luca Tiago.

ADVERTISEMENT

Indignată de toate acuzațiile care i se aduc, Gabriela Prisăcariu a simțit nevoia să le transmită celor care o critică faptul că toate deciziile pe care ea și soțul său le-au luat în privința celui mic, au fost la sfatul medicului.

„Of, de asta nu prea îmi place să povestesc aici despre ce mai facem noi pe acasă. Imediat se găsesc oameni care să își dea cu părerea. Tot ce am făcut legat de bebeluș a fost la sfatul medicului.

Bineînțeles că nu am început să-i dau eu formulă de capul meu. Totul a fost doar la sfatul medicului. Schimbarea formulei se face treptat. Adică, nu e așa o chestie ușoară. Îi dau o masă formulă și o masă sân.”, a explicat Gabriela Prisăcariu.

 

ADVERTISEMENT