Life

Gabriela Prisăcariu, din nou criticată după ce s-a pozat în costum de baie: “Urlă invidia în grăsuțe”

Gabriela Prisăcariu a fost criticată din nou de fani după ce s-a pozat în costum de baie, în vacanța petrecută în Dubai. Soția lui Dani Oțil a reacționat.
27.04.2022 | 12:30
Gabriela Prisacariu din nou criticata dupa ce sa pozat in costum de baie Urla invidia in grasute
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a reacționat după ce a primit mai multe critici din partea internauților, care i-au reproșat că pozează în ipostaze provocatoare. Soția lui Dani Oțil a născut la începutul lui septembrie 2021, dar a revenit la formele pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată și s-a fotografiat în costum de baie.

Gabriela Prisăcariu, din nou criticată după ce s-a pozat în costum de baie

Blondina se fotografiază în ipostaze provocatoare pe rețelele sociale, în ținute care îi scot în evidență formele de invidiat. Din acest motiv, vedeta a fost aspru criticată de fani de mai multe ori. Silueta subțire îi permite să poarte orice fel de ținută.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Dani Oțil a reacționat după ce a primit mai multe comentarii de hate. Mulți internauți nu sunt de acord cu felul în care se pozează Gabriela Prisăcariu, dat fiind faptul că acum este mamă.

Cu toate acestea, blondina nu ține cont de părerile celorlalți și continuă să se fotografieze după bunul plac.

ADVERTISEMENT

“Acel moment când aud să nu mai fac postări în ‘lenjerie’??? #pentrucasuntmamă❤”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

În timp ce unii dintre fani au complimentat-o pentru felul în care arată după ce a născut, alții i-au spus că astfel de ipostaze nu sunt potrivite pentru o mamă.

ADVERTISEMENT

“Urlă invidia în grăsuțe…..eu o să iau o poza cu tine să o pun pe frigider, când vreau sa deschid să văd poza și să îl închid la loc!/ Pai dacă ești la mare, la soare… cum ar trebui să postezi?! ? În costum de schi?! ??

Tocmai, că ești mamă trebuie să fii așa mișto./ Cine nu vrea să vadă nu este obligat să se uite!!!!/ Gabriela, arăți super!!! Apreciez faptul că ai grijă de corpul tău!/ Dacă aș arăta ca tine aș umbla așa zilnic pe stradă”, au fost câteva dintre comentariile de apreciere lăsate de fani.

ADVERTISEMENT

A, păi de aia ați fost în weekend la Dubai, să-ți iei abaya și hijab, că ești mamă și viața ta s-a terminat… în loc să fie o bucurie…”, i-a scris cineva vedetei.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, vacanță în Dubai

De Paște, Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au plecat în Dubai pentru câteva zile, fără micuțul Luca Tiago. Deși blondinei i-a fost greu să plece fără copil, a reușit să se bucure de timpul petrecut departe de casă.

Mai mult, chiar fotomodelul a planificat această călătorie și era gata să nu mai plece din cauza dorului de fiul ei, după cum a povestit Dani Oțil.

“După 8 luni în care nu am fost nicăieri cu soția, am decis să plecăm trei zile. Ea nu mai vrea să plece deoarece bocește. De două luni se uită, face rezervări, îmi spune unde o să mâncăm. (…)

Acum, ea nu mai vrea să mergem. A zis că până acum, dacă ar fi căzut avionul nu-i păsa, acum îi pasă, ceea ce mă îndeamnă să-i propun să mergem doar separat în vacanțe.”, a transmis prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani pe rețelele sociale.

Cei doi soți au făcut plimbări prin deșert și s-au fotografiat cu delfinii în weekend-ul petrecut în capitala luxului.

ADVERTISEMENT