Life

Gabriela Prisăcariu, formă fizică de invidiat. Cum arată soția lui Dani Oțil, la 8 luni după ce a născut

Gabriela Prisăcariu s-a pozat în costum de baie și a publicat imaginile în mediul online. Soția lui Dani Oțil a născut un băiețel în luna septembrie a anului trecut, însă are o formă fizică de invidiat.
23.05.2022 | 09:57
Gabriela Prisacariu forma fizica de invidiat Cum arata sotia lui Dani Otil la 8 luni dupa ce a nascut
Gabriela Prisăcariu, la 8 luni de la naștere. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini în care apare în costum de baie. Soția lui Dani Oțil a adus pe lume un băiețel în luna septembrie a anului trecut, dar și-a recăpătat rapid forma fizică de dinainte de sarcină.

Gabriela Prisăcariu, în costum de baie. Cum arată soția lui Dani Oțil, la 8 luni  după ce a devenit mamă

Chiar dacă a fost criticată de public pentru faptul că pozează în ținute provocatoare în ciuda faptului că acum este mamă, soția lui Dani Oțil nu ține cont de gura lumii. Gabriela Prisăcariu a profitat de soare și a ieșit la o sesiune de bronzat în curte.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a imortalizat momentul și a publicat imaginile pe contul său de Instagram. Soția lui Dani Oțil a ales un costum de baie din două piese, alb cu negru, iar ținuta nu a lăsat prea mult loc imaginației. Gabriela a asortat totul cu o pălărie, și-a pregătit o cafea  și a petrecut câteva momente de relaxare pe șezlong.

gabriela prisăcariu costum de baie
Gabriela Prisăcariu a publicat mai multe imagini în costum de baie.
Foto: Instagram

Au trecut numai 8 luni de când Gabriela Prisăcariu l-a adus pe lume pe Tiago, fiul său și al lui Dani Oțil, însă urmele sarcinii nu se văd deloc pe corpul ei.

ADVERTISEMENT

Modelul a topit rapid kilogramele în plus, iar acum se poate lăuda cu un abdomen de invidiat, lucru remarcat și de urmăritorii săi din mediul online.

„Costumul de baie trebuie să stea impecabil”

În plus, soția  prezentatorului de la Antena 1 a mărturisit că plănuiește ca vara asta să petreacă timp cât mai mult la soare cu cel mic.

ADVERTISEMENT

În acest caz, Gabriela Prisăcariu a dezvăluit că este în căutare de costume de baie. Totuși, piesele vestimentare sunt alese cu grijă și trebuie să respecte anumite criterii.

 „Vara asta mi-am propus să stau cât mai mult pe afară și la soare, la mare. Pentru că trebuie să merg cu bebelușul la mare, nu? Am motiv de data asta.

ADVERTISEMENT

Așa că, îmi caut costume de baie, dar eu sunt foarte pretențioasă atunci când vine vorba de costume de baie. Trebuie să stea impecabil”, a spus Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT