ADVERTISEMENT
Life

Gabriela Prisăcariu, fotografie controversată în online. Cum s-a fotografiat iubita lui Dani Oțil

Autor: Alexa Serdan | 29.12.2020 | 22:22
Gabriela Prisăcariu, fotografie controversată în online. Cum s-a fotografiat iubita lui Dani Oțil
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu vor deveni părinți. Prima imagine cu burtica de gravidă Sursa foto: Instagram.com

Gabriela Prisăcariu, logodnica prezentatorului Dani Oțil, a stârnit un val de reacții în mediul online cu ultima imagine din vacanța de peste hotare. Frumoasa șatenă a publicat o imagine controversată, care i-a adus o serie de mesaje negative. 

ADVERTISEMENT

Fotomodelul a încărcat pe rețelele de socializare o fotografie din vacanța petrecută în Maldive, acolo unde va fi și la trecerea dintre ani. Fosta participantă la „Supermodels by Cătălin Botezatu” s-a pozat într-o ipostază incendiară chiar pe plajă.

Din fotografie nu lipsește nici iubitul vedetei, camera reușind să prindă un moment de tandrețe între Gabriela Prisăcariu și matinalul de la Antena 1. Mai exact, Dani Oțil poate fi observat făcând un gest care nu a fost deloc trecut cu vederea de internauți.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu, fotografie incendiară. Ce reacții a stârnit imaginea cu Dani Oțil

Colegul lui Răzvan Simion de la Antena 1 poate fi observat în timp ce acoperă sânul gol al iubitei sale, ipostaza tandră de pe Instagram adunând aproximativ 14.000 de aprecieri, dar și foarte multe comentarii, unele dintre ele puțin critice la adresa îndrăgostiților.

Gabriela Prisăcariu a fost atacată în termeni extrem de duri, unele persoane fiind de părere că imaginea este „penibilă” sau că a fost realizată numai de dragul publicității, tânăra fiind una dintre vedetele foarte active pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, imagine din vacanța în Maldive
Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, imagine controversată din vacanța în Maldive. Sursa foto: Instagram.com

„Câtă prostie”, „De ce nu vă delectați voi în vacanță fără să «faceți prezența» zilnic… de dragul publicității”, „Dacă bărbații ar fi inventat sutienul”, „Oameni serioși nu glum㔄I-a scăzut saturația”.

„Faci reclamă la ceas?”, „Gata, e la mâna ta! 🙈”, sau „Bine că are partea de jos acoperită, altfel punea mâna și acolo”, sunt doar câteva dintre mesajele negative venite din partea internauților.

ADVERTISEMENT

Valul de comentarii acide nu i-a prins bine logodnicei lui Dani Oțil, care a ținut să-și spună punctul de vedere. Șatena le-a sugerat unora dintre urmăritori să nu mai intre pe pagina sa dacă nu sunt de acord cu postările pe care le face.

„Poftim? Prostie din partea ta să lași un asemenea comentariu…” și „De ce nu te delectezi tu fără să îmi mai urmărești postările…”, sunt doar două dintre reacțiile Gabrielei Prisăcariu referitor la imaginea controversată de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!